Sådan programmeres en RCA Scenium-fjernbetjening

RCA Scenium er en serie LCD-tv produceret af RCA. Disse LCD-tv'er leveres med en universel fjernbetjening, der giver dig mulighed for at programmere og synkronisere fjernbetjeningen til op til seks forskellige enheder. Du kan programmere din RCA-fjernbetjening på to forskellige måder. For det første kan du bruge indstillingen automatisk kodesøgning. Denne metode fungerer dog ikke altid med bestemte enheder. Den anden måde at programmere dit RCA Scenium på er at bruge metoden til direkte indtastning af kode.

Automatisk kodesøgning

Trin 1

Tænd for den enhed, du vil betjene med RCA Scenium-fjernbetjeningen.

Trin 2

Tryk på den komponentknap, du vil programmere, og hold den nede. Mens du holder denne knap nede, skal du trykke og holde på "ON / OFF" -knappen, indtil indikatorlampen tændes. Indikatorlampen er placeret øverst på fjernbetjeningen.

Trin 3

Ret fjernbetjeningen mod den enhed, du vil styre, og tryk derefter på "Afspil" -knappen, og slip den. Denne knap er placeret i bunden af ​​fjernbetjeningen. Vent fem sekunder på, at indikatoren på fjernbetjeningen holder op med at blinke.

Trin 4

Vent fem sekunder, og tryk på "Afspil" igen, hvis den enhed, du prøver at kontrollere, ikke slukker. Gentag dette trin op til 20 gange, indtil enheden slukkes.

Tryk på knappen "Reverse" nederst til venstre på fjernbetjeningen. Vent 2 sekunder, og gentag trinnet, indtil enheden tændes igen. Når enheden tændes igen, skal du holde "Stop" -knappen i bunden af ​​fjernbetjeningen nede.

Direkte kodeindtastning

Trin 1

Tænd for den komponent, du vil kontrollere.

Trin 2

Find enhedens mærke og enhedskoder fra brugervejledningen. Se "Ressourcer" for et link, hvis du ikke har manualen.

Trin 3

Ret fjernbetjeningen mod den enhed, du vil programmere, og hold komponentknappen på fjernbetjeningen nede.

Trin 4

Indtast den firecifrede kode, mens du stadig holder komponentknappen nede.

Slip komponentknappen, og tryk derefter på knappen "ON / OFF" på fjernbetjeningen. Enheden skal slukke.