Sådan får du iMessage Access på pc i Windows eller Linux

iMessage er den vidunderlige messaging platform til iPhone, iPad og Mac brugere, der giver mulighed for gratis og nem messaging mellem andre iMessage brugere. Et almindeligt spørgsmål vedrørende iMessage er, hvis der er en måde at køre iMessage på en Windows-pc eller i Linux.

Svaret er meget kompliceret, men kort sagt, ja, du kan teknisk få iMessages adgang til en pc, men hvordan det er opnået er nok ikke helt, hvad du forventer.


For at dette skal fungere, skal du bruge en Mac. Ja, selvom du sigter mod at få og bruge iMessages på pc'en selv. Dette er meget løst, men det virker at sende, modtage og have komplet iMessage-funktionalitet fra et Windows- eller Linux-miljø, så længe du har en Mac til at begynde med.

Før vi kommer ind i detaljerne om at få iMessage-adgang i et Windows- eller Linux-miljø, lad os sikkerhedskopiere en smule: For det første, og det kan være indlysende for de fleste Apple-brugere, men der er ingen native iMessage-klient til Windows (eller Android for den sags skyld). da Apple kun tillader imessages i Apple-produkter som en Mac, iPhone, iPad eller iPod touch. For det andet er det meget vanskeligt og komplekst at få iMessage til at arbejde på en pc, selvom Mac OS er installeret via Hackintosh-metoder, således udelukker vi denne mulighed.

Så hvad virker der for at få iMessage på en pc så? Svaret ligger ved at have en Mac med en stabil internetforbindelse, der er logget på iMessage-kontoen, du vil bruge og få adgang til fra pc'en, og derefter bruge den indbyggede skærmdelingsfunktion i Mac OS til fjernadgang til computeren og det er messaging klient via Windows PC (eller Linux).

Grundlæggende om, hvordan denne fremgangsmåde virker for at få adgang til iMessage på Windows eller en Linux-pc, er som sådan: du aktiverer Screen Sharing på Mac med iMessage. Derefter vil du på Windows-pc'en få adgang til og få iMessages, og du deler skærmen i den tidligere nævnte Mac. Det kan lyde kompliceret, men det er faktisk ret nemt at opsætte.

Sådan får du iMessage på en pc

  1. På Mac med iMessage skal du aktivere skærmdeling på Mac via panelet Deling
  2. Næste på pc'en for at få og bruge iMessages fra, skal du bruge en VNC-klientapp (RealVNC eller TightVNC er to fælles muligheder for Windows-brugere, TigerVNC og RealVNC er muligheder for Linux)
  3. Åbn VNC-klienten i Windows og opret forbindelse til Mac'en med skærmdeling aktiveret, gør dette ved at pege på VNC-klienten på IP-adressen og derefter logge ind på Mac'en med en gyldig bruger login
  4. Nu fra Windows-pc'en er du eksternt logget ind på Mac'en og har fuld skærmadgang til den Mac, herunder adgang til iMessages via appen Mac Messages

Husk skærmdeling giver mulighed for fuld fjernbetjening af en computer via internettet eller LAN, så det er kun passende at bruge dine egne iMessages fra dit helt egen Apple ID fra din egen Mac.

Du bemærker, at dette ikke afhænger af nogen Hackintosh-metode eller nogen virtualisering af Mac OS eller andre tweaks, mods eller tredjeparts apps. Faktisk er der ingen tredjeparts iMessage apps til Windows eller til pc i øjeblikket, og i øjeblikket tilbyder Apple heller ikke en iMessage-klient på Windows eller PC.

For det, det er værd, kan den samme skærmdelingsfunktion i Mac OS også nemt bruges fra Mac til Mac via selve iMessage-appen, men da Mac'en har Messages-app og direkte iMessage-adgang, er det mindre nødvendigt at gøre det til dette formål alligevel.

Hvad med at bruge iMessages på pc via iCloud?

iMessages i iCloud er en ny funktion med High Sierra og iOS 11, men (i øjeblikket alligevel) tillader det ikke iMessages at få adgang til iCloud.com.

Det er muligt, at Apple en dag vil oprette en web-baseret iMessage-klient til icloud.com, ligesom de har iCloud apps til sider, Keynote, Påmindelser, Mail og lignende iOS apps, men i øjeblikket er der ingen Messages app til iCloud.com eller iMessage evne på icloud.com.

Kender du til en anden måde at få iMessages på en pc via Windows, Linux, Chrome OS eller endda Android? Måske et trick, der ikke indebærer at bruge en pc med VNC til fjernadgang til en Mac, mens Messages app kører? Så lad os vide i kommentarerne nedenfor!