Stop billeder, der indlæses automatisk i Mail for iOS for at reducere dataforbrug og fremskynde e-mail

E-mails åbnet i Mail app til iOS-standard for at indlæse alle billeder knyttet til den pågældende besked. Dette gør e-mails format og arrangerer sig som afsender til hensigt, ofte med flot lille header grafik og signaturfiler, men det har en potentielt alvorlig ulempe: øget brug af båndbredde. På en wi-fi-forbindelse betyder båndbreddeanvendelsen næppe noget, men på mange af de mindre og mere begrænsede cellulære dataplaner er hver KB og MB af dataoverførsel værdifulde, og de små snitbilleder og styling, der kommer over med mange e-mails, gør intet men spiser en dataplan. Der er dog en simpel løsning på dette problem, og det betyder at deaktivere fjernbilleder fra at blive indlæst i Mail app på iPhone og iPad.

Hvis du er en tung Mail-bruger, kan denne justering betydeligt reducere dit dataforbrug, og der er også en vidunderlig nytteydelse for ældre iPhone, iPad og iPod touch-modeller. et potentielt væsentligt fartforøgelse for at bruge Mail app på ældre iOS-enheder.

Dette betyder ikke, at du ikke vil kunne se fjernbilleder eller billeder vedhæftet til e-mails. Det betyder bare, at du skal selektivt downloade dem ved at trykke på billedet i den åbne Mail-besked. Dette giver dig direkte kontrol over, hvad der downloades

Sådan stopper du automatisk indlæse fjernbilleder i Mail til iPhone og iPad

Indstillingerne for at deaktivere fjernindlæsning af billeder i Mail til iOS er enkle:

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS og gå til "Mail"
  2. Under afsnittet "Meddelelser" skal du skifte omskifteren til "Indlæs fjernbilleder" til OFF-positionen

Afslut fra Indstillinger, og når du vender tilbage til Mail app, vil alle fremtidige e-mail-meddelelser ikke længere automatisk indlæse fjernbilleder

Dette gælder for alle moderne iOS-versioner på iPhone og iPad.

For tidligere versioner af iOS er indstillingen placeret på en lidt anden placering som følger:

  • Åbn indstillinger og gå til "Mail, Contacts, Calendars"
  • Se under "Mail" og skift "Læg ​​fjernbilleder" til OFF

I begge tilfælde er indstillingen øjeblikkelig og vil påvirke alle e-mails, der endnu ikke er åbnet, eller hvor billeder indeholdt i meddelelsen endnu ikke er cachelagret lokalt.

Slutresultatet er ikke nødvendigvis smuk, men vi sparer ikke båndbredde, fordi det er godt udseende.

Her er et par eksempler på e-mails, der viser effekten. Den ene er fra CrashPlan, hvor billederne ikke indlæses, formateringen bliver lidt skæv, men e-mailindholdet er stadig mere end læsbart. En anden viser vores nyhedsbrev abonnement (du skal tilmelde dig hvis du endnu ikke har), hvor inlinebilleder ikke vises automatisk, men der er en "Load All Images" -knapp nederst i e-mailen for at downloade dem. Det tredje skærmbillede viser en e-mail med intet andet end to billeder vedhæftet, som ikke længere er indlæst som standard og derfor skal ses selektivt med et tryk:

Valgfuld indlæse e-mail-billeder med en peg i iOS Mail

Som nævnt ovenfor kan du stadig downloade fjernbilleder fra mail-serveren og indlæse dem i postmeddelelsen. Alt du skal gøre er at trykke på miniaturebillederne med de kæmpende pilikoner på dem eller bruge det nederste "Indsæt alle billeder "Knappen.

Hvis du søger at gemme billeder lokalt, skal du først downloade dem før tap-og-spar-tricket fungerer.

Her finder du også en ekstra bonus, hvor du nu kan se filstørrelsen på hvert billede, så du kan bestemme, om denne e-mail-vedhæftning er værd at downloade nu over mobilen, eller hvis det er bedre at vente til du får en trådløs forbindelse senere.

I en ideel verden ville denne indstilling være justerbar pr. Forbindelse, hvilket betyder for Wi-Fi-forbindelser, at hele billederne ville indlæse, og for cellulære dataforbindelser ville billederne ikke blive indlæst. Selvom alle iOS-enheder kan reducere båndbreddeforbruget med dette trick, kan det være det mest gavnlige for 3G og LTE-udstyrede modeller, der er på stramme dataplaner.

Dette er et glimrende trick af mange grunde, og hvis du har en mindre dataplan, bør du overveje at bruge den.

Tilføjet fordel: Fremskynder Mail App på Ældre IOS-enheder

Gennem test af dette trick opdagede vi en vidunderlig sidefordel: et fartforhøjelse til Mail-præstationen. Hvis du bruger en ældre iOS-enhed, vil du opdage, at deaktiverende billeder rent faktisk kan fremskynde Mail app ganske lidt, i hvert fald når det kommer til at åbne e-mails, der indeholder vedhæftede billeder. Effekten er stort set ubetydelig på iPhone 5, men på en iPhone 4 kører iOS 6 er det sikkert bemærkelsesværdigt, og det blev rapporteret til os, at det giver en stor forskel i ydeevne på iPhone 3GS og ældre iPad-modeller, så prøv det og se hvad du synes.

Der er et lignende trick for Mail-appen på Mac, som også giver denne hastighedsforøgelse, hvorved slukning af billedvedhæftede forhåndsvisninger giver en verden med forbedringer for ældre hardware, simpelthen fordi mindre systemressourcer bruges til at indlæse billederne. Det er således ikke overraskende, at det samme tip gælder for iOS.

Denne ting kan naturligvis vendes tilbage til standardindstillingerne på et hvilket som helst tidspunkt ved at gå tilbage til Indstillinger> Mail> og skifte Load Remote Images tilbage til ON.