Trin for trin for magiske blomster i "Plant Tycoon"

Simulationsspillet "Plant Tycoon" starter dig med frø fra et par grundlæggende planter, og ved at dyrke og krydse blomsterne opdager du nye og mere værdifulde plantearter. I sidste ende er målet at skabe de seks magiske planter i Isola, der henter høje priser og giver fordele til dit børnehave. Mens der er mere end en måde at opdrætte hver magisk blomst på, bruger den mest direkte rute fire almindelige planter, du modtager i begyndelsen af ​​spillet.

Til at begynde med

Plant de fire frø i din frøbakke og de fire frø i din frøkasse i tomme blomsterpotter.

Klik på knappen "Forsyninger". Køb de tre almindelige importerede frø til hver $ 50 ved hjælp af dine startkontanter. Plant disse frø i tomme blomsterpotter.

Dyrk alle 15 startplanter til modenhed. Klik på hver enkelt for at identificere dens blomst og løvtype. Har mindst en citruskuglekaktus, citrusreptaner, plettet kuglekaktus og plettet reptaner. Hvis du ikke gør det, skal du starte spillet forfra.

Bestøv hver enkelt plantetype med sin egen pollen. Placer to frø fra hver enkelt blomstertype i din frøkasse.

Opdræt af magiske planter

Opdræt en citruskuglekaktus med en plettet reptaner for at producere en jalapa maranta. Kryds en citruskuglekaktus med en citrusreptaner for at producere en citrusmaranta. Opdræt en plettet kuglekaktus med en plettet reptans for at skabe en plettet maranta. Plant frøene til citrus maranta, jalapa maranta og plettet maranta.

Kryds en citruskuglekaktus med en jalapa maranta for at opdrætte en firpetal ahorn, det magiske træ af duft.

Opdræt en jalapa maranta med plettede reptaner for at skabe en bluestar astera. Kryds en jalapa maranta med en bluestar astera for at producere en roseaceae bregne, Rose of Joy.

Gem to frø fra hver af de nye blomster. Dyrk og sælg flere planter af de to første magiske blomster. Køb den bio-organiske jord fra havearbejdsbutikken, når du har tjent $ 850.

Opdræt en roseaceae bregne med en plettet reptaner for at producere en nox orkidé, Flower of Knowledge.

Kryds en citruskuglekaktus med en plettet maranta for at skabe en jalapa ahorn. Kryds jalapa ahorn med en firpetal ahorn for at skabe en duftende ahorn. Opdræt den duftende ahorn med en jalapa-ahorn for at skabe den sagnomspundne citronbusk, den sagnomspundne rose af Isola.

Køb en ekstra frøkasse fra forsyningsbutikken til $ 700. Gem to frø fra hver nye plante, du opdrætter. Dyrk og sælg dine kreationer med fokus på planter til dyre priser. Køb Soil of Isola, når du har tjent $ 3.000.

Kryds en citrusmaranta med en firpetal ahorn for at skabe en giftig citronbusk. Opdræt den giftige citronbusk med en citruskuglekaktus for at skabe en sjælden mela eg, Livets Frugt.

Kryds en citrus reptans med en jalapa maranta for at skabe en firpetal astera. Opdræt en citrus reptans med en firetals astera for at producere et giftigt græs.

Opdræt en citrus reptans med en plettet reptans for at producere en jalapa reptans. Kryds citrus reptans med en jalapa reptans for at opdrætte en fourpetal reptans. Kryds fourpetal reptans med et giftigt græs for at opdrætte en aureus scandens, de gyldne bær af rigdom.

Advarsler

Frøene i "Plant Tycoon" er ikke mærket og kan være vanskelige at skelne mellem. Hold en liste over de frø, du opbevarer i dine frøkasser.