Sådan fjernes Comet Cursor Virus

Comet Cursor er et program, som du kan downloade gratis, der ændrer udseendet på din musemarkør. Mange mennesker er ikke klar over, at det også er spyware. Spyware-applikationer sporer dine bevægelser på Internettet eller sender oplysninger fra din computer til en anden computer. Nogle gange er Comet Cursor installeret på din computer uden at du er opmærksom på det, når du besøger bestemte websteder. Det angriber ikke din computer og sletter din harddisk, men det vil angribe dit privatliv. Fjern Comet Cursor-virus på denne måde.

Trin 1

Sådan fjernes Comet Cursor Virus

Download et program, der scanner din computer for spyware og malware som AdAware eller Spybot. Kør programmet, og se om det finder Comet Cursor. Brug programmets Fix-funktion til at slippe af med det.

Trin 2

Sådan fjernes Comet Cursor Virus

Genstart din computer og se om spyware-programmet fjernede Comet Cursor. Følg de næste trin, hvis spyware-fjernerprogrammet mislykkedes.

Trin 3

Åbn kontrolpanelet i Microsoft-operativsystemer. Vælg programmerne "Tilføj / fjern".

Trin 4

Find Comet Cursor på listen over programmer. Klik på knappen "Tilføj / fjern".

Trin 5

Genstart din computer, og kontroller, om programmet er blevet fjernet. Hvis du afinstallerede de forkerte filer, vil Comet Cursor-programmet stadig være til stede. For at afinstallere programmet igen ved hjælp af Tilføj / fjern, skal du gå til Comet Cursor-webstedet, downloade en ren version af programmet og køre Tilføj / fjern igen. Dette vil rydde op i de dele af programmet, der blev savnet. Da Comet Cursor ikke er en ondsindet virus, er din risiko ikke større, end den var, da du første gang downloadede programmet.

Fjern programmet manuelt fra din computer, hvis det stadig er til stede (se Ressourcer). Forsøg ikke dette, medmindre du er fortrolig med mere komplekse metoder til at løse problemer med din computer.