Sådan skjuler du flere Google-profilmenuer i Chrome Browser

Google Chrome-webbrowseren er opdateret med en profilmenu med flere brugere, der er synlig i vinduets titellinje, en funktion, der gør jonglering flere Google- og Gmail-konti ekstremt nemt. Det er også nyttigt for computere med flere personer, der bruger dem uden flere konti, da alle kan skifte logins via menuen. Selvfølgelig er valgmuligheden for brugermenu ikke nødvendigvis nyttig, hvis du ikke har eller regelmæssigt bruger flere Google-profiler, så det er et ønskeligt valg for nogle brugere at ændre brugermenuen fra aktiveret som standard til at være skjult som standard.

Du kan huske, at vi skrev om denne nifty multi-profil evne til Chrome tilbage, da det stadig var en skjult funktion i webbrowseren. Det er rigtig godt, hvis du bruger flere Gmail- og Google-konti, men det kan betragtes som unødvendigt for nogle andre brugere, der ikke har brug for eller vil have funktionen, ligesom ikonet for underretning for Chrome-bjælkeikonet.

Hvis du vil deaktivere menuen med flere profil avatarer, skal du grave ind i indstillingerne for Chrome Flag, da den ikke er i de typiske appindstillinger. Dette bør gælde for alle nye versioner af Chrome til alle operativsystemer, uanset om du bruger browseren i OS X, Windows, Linux eller på en Chromebook.

  1. Klik på URL-linjen og indtast chrome: // flag, og tryk derefter på retur
  2. Hit Command + F for at søge og søge efter "profilstyring"
  3. Ved siden af ​​"Aktivér nyt profilstyringssystem" vælges "Disabled" fra drop-down menuindstillingerne
  4. Afslut og genstart Chrome, så ændringen træder i kraft

Du kan altid genaktivere indstillingen igen, hvis du beslutter dig for at kunne hurtigt jonglere Google-konti i Chrome, og hvis du er en af ​​os, der har flere Gmail-konti til at holde styr på, er det en utrolig nyttig funktion, du burde i det mindste prøve ud.

Selvfølgelig er en anden mulighed for at jonglere flere konti at få et nyt incognito vindue åbent med forskellige konti, eller endda bruge forskellige webbrowsere eller forskellige e-mail-apps til forskellige Gmail-konti, men hvis du vil beholde Chrome som din standardwebbrowser, er dette en stor funktion at have indbygget.

Takket være LifeHacker til det praktiske tip.