Sådan fjernes den adgangskode, der kræves for at åbne Excel

Microsoft Excel giver dig mulighed for at oprette og organisere husstandsbudgetter og kundefakturaer og gør det muligt hurtigt at udføre opgaver som at afbalancere din checkhæfte. Hvis dit Excel-dokument indeholder personlige eller følsomme data, kan du indstille en adgangskode for at beskytte den, så kun brugere, der kender adgangskoden, kan foretage ændringer i eller se, hvad du har indtastet. Hvis du prøver at åbne Excel ved at dobbeltklikke på en beskyttet fil, åbnes programmet ikke uden adgangskoden. Der er en måde at komme rundt på dette problem og fjerne behovet for en adgangskode.

Trin 1

Åbn Microsoft Excel-applikationen ved at klikke på "Start" og skrive "excel" i søgefeltet. Klik på "Excel" på listen, der vises for at åbne den. Du kan også klikke på "Alle programmer" og åbne Excel derfra. Du har ikke brug for en adgangskode for at åbne Excel på denne måde - du kun den, når du dobbeltklikker på en beskyttet fil.

Trin 2

Klik på "File" og derefter på "Open". Klik på navnet på den fil, der er beskyttet med adgangskode. Indtast adgangskoden, og tryk på "Enter" for at åbne dokumentet.

Trin 3

Klik på "File", derefter "Info" og "Permissions." Klik på "Krypter med adgangskode." Indtastningsfeltet for adgangskode åbnes.

Slet adgangskoden i feltet, og lad feltet være tomt. Klik på "OK" for at fjerne adgangskoden fra dokumentet. Klik på "Gem", inden du forlader dokumentet.