Sådan ordnes XBox 360 E76 fejl

Uanset hvor længe du har haft din Xbox 360, kan tiden komme, når den en dag ikke fungerer som den plejede. At kende til de forskellige mulige problemer og problemer og hvordan man effektivt håndterer dem kan være forskellen mellem hovedpine eller en fungerende konsol. E76-fejlen kan være en af ​​de mest frustrerende for en ivrig Xbox 360-spilafspiller.

Fortsæt med at spille normalt, hvis din konsol fungerer. Hvis det slet ikke fungerer, skal du fortsætte til trin 2.

Send din konsol tilbage til Microsoft til reparation, hvis den stadig er under garanti. Find de relevante kontaktoplysninger via sektionen Ressourcer.

Hvis du ikke har nogen garanti længere, kan du forsøge at reparere eller udskifte ethernetchippen (specifikt Ethernet-portens controllerchip, roden til E76-fejlen). Fjern frontpladen.

Se på den grå bundventilationsplade. Der skal være seks faner, der holder det på plads. Træk forsigtigt op på pladen, mens du samtidig frigør clipsene ved at skubbe ind med åbningsværktøjet (eller et andet lignende værktøj). Begynd på forsiden af ​​sagen, og fortsæt derefter bagpå, skiftende sider, mens du går. Oprethold let tryk, træk det op og væk, mens du går.

Flyt til frontpladen, når du har fjernet bundpladen. Begynd at fjerne tapperne på samme måde som du gjorde med bundpladen startende med de to forreste.

Identificer bundkortet og se bag netværksstikket. Chippen skal placeres i dette område. Det skal være en lille, firkantet, flad og sort chip. Fjern og udskift chippen.

Advarsler

Den sidste mulighed annullerer enhver garanti på din konsol.