Andet macOS Sierra GM-frø til rådighed for testere

Apple har frigivet et nyt GM-kandidat frø fra MacOS Sierra til Mac-brugere, der kører beta-versionen af ​​systemsoftware.


Den nye MacOS Sierra GM-konstruktion er udført som 16A323 og kan downloades nu fra Mac App Store. Formentlig omfatter den lille revision fejlrettelser, der skal medtages før den udbredte udgivelse.

I øjeblikket er den opdaterede GM-bygning kun tilgængelig for Mac-brugere i Developer-testprogrammet, men traditionelt opnår de samme softwareopdateringer kort efter. Formentlig det gælder også her.

Store nye funktioner i MacOS Sierra omfatter inklusion af Siri, forbedret iCloud-integration, evnen til at låse op en Mac med en Apple Watch, forbedret kompatibilitet med iOS 10-enheder, sammen med mange andre små forbedringer af Mac-operativsystemet.

MacOS Sierra 10.12 er sat til rådighed for alle på den brede udgivelsesdag næste uge den 20. september. De fleste Mac'er, der blev bygget efter slutningen af ​​2009, vil støtte Sierra, men du kan tjekke MacOS Sierra-kompatible Mac-listen her, hvis du er i tvivl om din Macintosh kan bruge den kommende systemsoftware udgivelse.