Sådan skjuler Firefox Top Sites, Anbefalet, Highlights, Snippets, & Other Launch Clutter

Firefox er nu standard for at vise brugeren en meget travl startside. Longtime Firefox-brugere er sandsynligvis allerede klar over dette, men hvis du ikke har brugt Firefox-browseren på et stykke tid, kan du blive overrasket over at starte Firefox for at opdage, hvor rod og travlt browseren er blevet ved første start med en overflødig søgning bar, en "Top Sites" sektion, er en kæmpe "Recommended by Pocket" -skærm, der tyder på forskellige tilfældige, en "Highlights" sektion, "Snippets", blandt hvilke andre optagne komponenter som standard er synlige. Nogle brugere kan lide den røde startside, men andre kan blive irriteret af disse fremmede lanceringssideelementer, der kan være optaget og distraherende.

Hvis du foretrækker en mere minimalistisk webbrowseroplevelse uden masser af brugergrænsefladder, kan du ændre Firefox for at slukke for Top Sites, skjule "Recommended by Pocket", deaktivere den ekstra søgelinje, skjul "Highlights" -delen af ​​Firefox sammen med deaktivering af "Snippets" og meme sektionen også. Slutresultatet vil være en simpel og almindelig grænseflade ved lancering af Firefox, der ikke er overfyldt af alle rodene.

Sådan de-Clutter Firefox startsiden

 1. Åbn Firefox, eller åbn et nyt Firefox-vindue, hvis det allerede er åbent
 2. Klik på Gear-ikonet øverst til højre i Firefox-browservinduet
 3. Rul ned og fjern markeringen i alle felter, der er synlige i skærmbilledet "Vælg hvad du ser på denne side" på denne side, herunder:
  • Søg - fjern markeringen for at skjule og deaktivere
  • Top Sites - fjern markeringen for at skjule og deaktivere
  • Anbefalet af Pocket - fjern markeringen for at skjule og deaktivere
  • Højdepunkter - fjern markeringen for at skjule og deaktivere
  • Uddrag - fjern markeringen for at skjule og deaktivere
 4. Når du er tilfreds med dine ændringer, skal du klikke på den blå "Udført" -knap

Nu starter Firefox eller åbner et nyt Firefox-vindue med intet andet end en blank startside uden at sprænge dig med en overvældende grænseflade fyldt med en masse travl internetstøj og distraktioner.

Nyd din dejlige og enkle, rene og fuldstændig klare Firefox startside!

Dette er vist her med Firefox på Mac, men du kan ændre Firefox-startindstillingerne på samme måde i Firefox til Windows og Linux også.

Selvfølgelig, hvis du kan lide at se tilfældige "Snippets", memes, internetkultur, højdepunkter, anbefalinger fra Pocket, Top Sites og den overflødige søgelinje, kan du altid klikke på Gear-ikonet for at genaktivere disse funktioner igen og vende tilbage til AOL stil launch side udseende af standard Firefox indstillinger.

Firefox er blot en af ​​de forskellige webbrowsere til rådighed for Mac, andre omfatter Google Chrome, Apple Safari (som er standardwebbrowser på Mac, medmindre du ændrer det), Opera (som nu omfatter adgang til gratis VPN-service i browser) Onion TOR Browser (som er baseret på Firefox), Lynx (som er kommandolinjebaseret), blandt andet mere uklare muligheder. Selvfølgelig er de øverste valg for de fleste Mac-brugere normalt Safari, Chrome og Firefox, men der er ingen mangel på muligheder derude, hvis du er interesseret.