Sådan opdateres en Snap-On Solus

Elementer, du har brug for

  • Opdater master CompactFlash (CF) -kort

  • Strømforsyningsledning

Snap-On's Solus diagnostiske scanner giver en måde at udføre test på bremsesystemer, motorer og transmissioner. Scanneren bruges til at finde årsagen til et tændt kontrolmotorlys såvel som andre diagnostiske lamper, såsom dem til bilens batteri eller airbags. Nogle gange frigives muligvis en opdatering til Solus-scanneren, der forsyner enheden med den nyeste software. Opdateringen gemmes på et CompactFlash-kort, der kan købes fra Snap-On-webstedet. Når dette kort er indsat i Solus, begynder opdateringsprocessen.

Køb den seneste Solus-opdatering fra Snap-On-webstedet (se Ressourcer). Opdateringen sendes til din adresse på et CompactFlash (CF) -kort.

Sluk for strømmen til Solus ved at trykke på “Power” -knappen. Træk CompactFlash (CF) -kort ud, der er indsat i de to øverste slots.

Skub opdateringsmasteren CF-kort ind i den slot, der er mærket "CF slot 1."

Tilslut 2,5 mm-enden af ​​strømforsyningsledningen til strømstikket på venstre side af Solus. Sæt den anden ende af ledningen i en stikkontakt i væggen.

Tryk på “Power” -knappen. Opdateringen begynder automatisk. Hvis opdateringssoftwaren får enheden til at slukke, skal du tænde Solus igen for at fortsætte opdateringen. Vent til hovedmenuen vises, før du bruger Solus.

Tips

Hvis du ikke har en strømforsyningsledning, kan der muligvis bruges to nye alkaliske AA-batterier i stedet.

Advarsler

Sluk ikke Solus under opdateringen. Dette kan beskadige scanneren permanent.