Brug Growl Notifications to Alert Når Command Line Tasks er afsluttet

Et nyt tip dækkede, hvordan man kunne annoncere, når en kommandolinjeopgave er færdig med at bruge OS Xs tekst-til-tale evner. Den indlysende ulempe ved denne metode er lyden gør det mindre nyttigt for dem, der bruger Mac'er i rolige omgivelser som kontorer, skoler eller biblioteker. En alternativ løsning er at bruge growlnotify til at oprette en lydmeddelelse, når en kommandolinjeopgave er færdig.

Du skal bruge følgende for at dette skal fungere:

  • Growl ($ 2 App Store) eller Growl Fork (gratis download)
  • growlnotify installeret

Forudsat at både Growl og growlnotify er installeret, tilføj growlnotify til slutningen af ​​en anden kommando og brug -m-flag til at angive meddelelsesmeddelelsen, der skal bruges, efter at den oprindelige kommando er færdig med at køre. For eksempel:

make install && growlnotify -m "Install Completed"

Growl-meddelelsen "Installeret afsluttet" vises, når installationen er færdig med at køre.

Growl gør det også nemt at sende beskeder til andre værter, der kører grønt, dette kan gøres med -H-flag og ved at angive en IP-adresse. Dette er nyttigt, hvis du kompilerer noget stort på en stationær Mac og ønsker at sende færdiggørelsesmeddelelsen til en MacBook Air, mens du arbejder andetsteds.

Meddelelsesikonet og andre detaljer kan også ændres via growlnotify-kommandoen. Brug også -hjælpsflagget til at se alle mulighederne.

Tak til Theo & Jason for tip ideen