Sådan sporer du en mobilplacering

Mobiltelefoner er blevet mere end blot et kommunikationsmiddel i dag. De fungerer som kameraer, datobøger, mini-computere og navigations- og sporingsenheder. For at spore din mobiltelefons placering er alt, hvad du har brug for, en internet-aktiveret telefon med GPS-software. Når softwaren er installeret, sender din telefon din placering tilbage til programmets servere, som uploader den til et websted. Dette giver dig mulighed for at dele din placering med alle du vælger.

Trin 1

Find et softwareprogram, der giver dig mulighed for at spore placeringen af ​​din mobiltelefon. Tre, som du måske finder nyttige, er Glympse, AmazeGPS og Mologogo. Fra 2010 er disse alle gratis at bruge.

Trin 2

Installer Glympse. Denne applikation fungerer med iPhone, Android og enhver Windows Mobile-telefon. Når den er installeret, skal du klikke på "Send Glympse" og vælge den person, som du vil dele din position med fra din venneliste. Når du sender en Glympse ud til modtageren, får den anden person et link, som han kan klikke på i sin webbaserede mobiltelefon eller computer. Dette giver ham mulighed for at spore telefonens bevægelse på et kort. Du kan indstille, hvor længe denne Glympse skal bruges, fra 30 minutter til permanent.

Trin 3

Download AmazeGPS. Dette fungerer sammen med de fleste internet-aktiverede telefoner. Når du er installeret på din telefon, skal du tilføje AmazeGPS-applikationen til den Facebook-konto, som du vil bruge til at spore telefonen. Du kan derefter dele telefonens placering med enhver på Facebook, du vælger. Telefonens placering vises på et kort, når Facebook-brugere klikker på applikationen i deres Facebook-konto. Hvis du ikke bruger Facebook, kan du bruge AmazeGPS-applikationen til at sende en SMS med et link til et kort til alle med en webbaseret mobiltelefon.

Få Mologogo. Når du har registreret dig på webstedet, kan du installere det på din telefon og åbne applikationen. Det begynder at transmittere telefonens placering i realtid. For at spore telefonen skal du logge på webstedet, og længdegrad og breddegrad vises sammen med telefonens hastighed og retning. Du kan også dele din placering med dine venner ved enten at placere den på et websted eller lade dem også downloade applikationen til deres telefoner.