Sådan oprettes animerede bølgeflag til websteder

Hvis du vil have en bevægende besked eller et bevægeligt billede på dit websted, skal du overveje at tilføje et flag med flag til din side. Dette flag efterligner den måde, hvorpå et fysisk banner bevæger sig i vinden, og det præsenterer de billeder og / eller tekst, du foretrækker. Selvom denne grafik traditionelt er oprettet med en grafikapplikation, har du muligheden for at lave dette dynamiske billede med en gratis internetressource. Opret det animerede viftende flag, du foretrækker, og forstå, hvordan du offentliggør det på dit websted.

Trin 1

Peg din browser til en online, animeret flaggenerator såsom FlashVortex.com, MakeSweet eller Layoutcodez.net. Webstederne MakeSweet og Layoutcodez.net giver dig mulighed for at uploade dit eget billede til dit flag, mens FlashVortex.com-siden giver dig færdige billeder, som du redigerer.

Trin 2

Upload et billede til dit flydende flag på MakeSweet-webstedet ved at klikke på plustegn-knappen og derefter klikke på det næste plustegn, der vises med standardbilledet. Klik på knappen "Vælg fil" på Layoutcodez.net. Følg vejledningen på hvert websted for at vælge din grafik og føje den til designet.

Trin 3

Brug menuerne på FlashVortex.com og MakeSweet-siderne til at designe dit billede. Indtast for eksempel på FlashVortex.com en flagstørrelse i tekstfeltet "Flagskala", skriv det medfølgende flagindhold i feltet "Tekst" og vælg derefter placeringen af ​​din tekst ved hjælp af funktionerne under "Rediger tekstetiketposition "titel. Layoutcodez.net giver dig ikke mulighed for at foretage yderligere ændringer af dit billede.

Trin 4

Afslut dit bevægende flagdesign ved at klikke på knappen "Generer animation" på FlashVortex.com-webstedet eller knappen "Upload" på siden Layoutcodez.net, og kopier derefter koden, der automatisk vises i tekstboksen. Med MakeSweet skal du klikke på filmikonet på dit design, vælge "Kladde" eller "HI-RES" og derefter klikke på diskbilledet, når det vises øverst for at gemme filen på dit computers skrivebord.

Trin 5

Upload din MakeSweet animerede GIF-fil til din webhost (hvis relevant) til den samme mappe eller det bibliotek, hvor du opbevarer dine andre webstedsfiler. Skriv filplaceringen (f.eks. "Http://www.yoursite.com/flag.gif").

Trin 6

Åbn websidesiden, som du vil tilføje flag til, i din teksteditor, og placer din markør i det område, hvor grafikken skal vises. Indsæt koden fra siden FlashVortex.com eller Layoutcodez.net. Hvis du bruger MakeSweet, skal du indtaste dit flags fil-URL mellem anførselstegnene for følgende billedkode:

Gem dit arbejde. Dit animerede flag vises nu på websidesiden.