Sådan oprettes et websted gratis

Det er ikke længere nødvendigt at mestre HTML eller betale et gebyr for at opbygge et grundlæggende websted. Webudbydere tilbyder dig fri plads til dit personlige websted, normalt med en lille mængde reklame på dine websider. For det meste er annoncerne små i både størrelse og antal. De er også relativt diskrete. Flere internetfirmaer tilbyder gratis webstedskonstruktionsværktøjer, adresser og webserverlagerplads. Webstedsopbygningsprocessen er ens for de fleste af hostingtjenesterne.

Forbered komponenterne på dit websted, inden du begynder at lede efter en tjenesteudbyder. Tænk på dets formål. Hvis dit websted skal være en platform for dine ideer, skal du have dit indledende materiale ved hånden i et standard tekstformat. Hvis du f.eks. Opretter et familiealbum, skal du have alle billeder og tekstfiler klar i sorterede mapper. Sørg for, at billederne har den rigtige størrelse og filtype (normalt JPEG eller PNG). De fleste hostingtjenester begrænser højden og bredden af ​​de billeder, du uploader til deres servere. Beskær dine billeder, så de overholder tjenestens krav.

Brug en søgemaskine til at finde gratis webdesignudbydere. Mange af disse virksomheder tilbyder også ledig plads på deres servere til dit websted. Sammenlign flere af tjenesterne. Fora og blogs relateret til gratis webhosts er gode informationskilder om virksomhederne.

Åbn URL'en til den leverandør, du har valgt at være vært for dit gratis websted. Opret en konto, og angiv din adgangskode. Du bliver generelt bedt om en e-mail-adresse, en fysisk postadresse, et telefonnummer og muligvis andre personlige oplysninger. Vælg et navn til dit websted; navnet går normalt forud for sælgerens navn, såsom "http://www.yoursite.vendorsite.com."

Vælg en af ​​de skabeloner, der tilbydes af webstedsoperatøren. Mange hostingtjenester tilbyder snesevis af attraktive, veldesignede startsider i forskellige kategorier: fra kunst til små virksomheder til rejser til personlige. Følg skabelondesignerens instruktioner for at personalisere dit websted. Når du er færdig med designet, bliver du spurgt, om du vil starte dit websted. Svar “ja”, og dit gratis websted er klar til at byde sine første besøgende velkommen.

Tips

Tag dig tid til at beslutte dig for en hostingtjeneste til dit websted. Mange af virksomhederne tilbyder yderligere tjenester til en pris. Ikke alle disse tilbud er nødvendige for en grundlæggende tilstedeværelse på nettet. Du vil dog sandsynligvis spore antallet af besøgende på dit websted, hvor ofte de besøger, og hvilke sider de åbner. Den service, du vælger, kan også tilbyde at eliminere annoncering på dit websted, hvis du betaler et månedligt gebyr.

Advarsler

De oplysninger, du leverer til hostingtjenesten, vil næsten helt sikkert blive solgt til en kommerciel database, så du skal ikke afsløre noget om dig selv, som du ikke har noget imod at læse i morgennyhederne. Hvis du køber yderligere tjenester fra virksomheden, skal du læse det med småt. For eksempel beder nogle leverandører dig om at acceptere regelmæssig månedlig fakturering til dit kreditkort, indtil du sender tjenesten og dit kreditkortselskab et registreret brev, der annullerer kontoen. Undgå sådanne leverandører.