Aktiver syntaks Fremhæv kildekoden i Quick Look for OS X

Jeg bruger funktionen OS X Quick Look konstant til alt fra hurtigt at se billeder, film, tekstfiler og selvfølgelig kildekode. Kilde kan være en smerte at se i QuickLook, fordi der ikke er nogen syntaxhævning som standard, men denne fremragende Mac-plugin ændrer det.

QLColorCode er et must-have QuickLook plugin til udviklere, programmører, coders, ingeniører, scripters eller andre, der regelmæssigt behandler kildekode eller syntaks. QlColorcode tillader farve syntax fremhævning af næsten enhver form for kildekode direkte fra QuickLook, hvilket gør et hurtigt blik på kode uendeligt nemmere. Det er gratis og nemt at installere, så download det nu, du vil takke mig senere.

Installation er enkel, alt du skal gøre er at droppe plugin'en i din ~ / Library / QuickLook / mappe, og genstart Finder og du er god at gå! Bare Quick Se et stykke kode, og du vil se, at syntaksfremhævning bliver anvendt straks, hvilket gør det meget nemmere at scanne scripts og kildekode til alt hvad du arbejder på.

  • QLColorCode udvikler hjem

Så længe versionen af ​​OS X understøtter Quick Look, skal disse plugins fungere fint. Når du er installeret, kan du endda ændre skrifttypestørrelsen og skriftstørrelserne for plugin'et ved hjælp af standardkommandoer, som udbydes af udvikleren:

Indstilling af tekstkodningen (standard er UTF-8). Der kræves to indstillinger. Det
Første sæt Highlights kodning, den anden sæt Webkit er:

standardindstillinger skriv org.n8gray.QLColorCode textEncoding UTF-16

standardindstillinger skriv org.n8gray.QLColorCode webkitTextEncoding UTF-16

Indstilling af skrifttype:

standardindstillinger skriv org.n8gray.QLColorCode font Monaco

Skriftstørrelsen:

standardindstillinger skriv org.n8gray.QLColorCode fontSizePoints 9

Bruges i forbindelse med aktivering af tekstvalg i Quick Look-vinduer på Mac'en, og du vil sandsynligvis øge din produktivitet også lidt.