Omgå New York Times Paywall med Safari Reader

Vi viste dig, hvordan du læser NYT-artikler gratis ved hjælp af Google, men hvis du har Safari, er der en endnu nemmere metode: Safari Reader.

Næste gang du konfronteres med "PayP, Fortsæt med at læse, tilmeld dig i dag", klik blot på "Reader" knappen i Safari adressefeltet, og hele artiklen vil blive gjort i Safari Reader.

Dette tip fungerer på Safari til Mac eller Windows. Chancerne er, at dette er en fejl, og det vil blive patched, men hvis du rammer din artikel grænse og ikke har tilmeldt dig endnu (eller bare ikke har lyst til at logge ind) fungerer dette for at læse en paywalled artikel. Ironisk nok, hvis du er en NYT-abonnent, men du ikke er logget ind på din konto, eller hvis du er på en anden maskine, er denne metode hurtigere end at indtaste og gemme dine loginoplysninger.

New York Times tilbyder 20 gratis artikler om måneden, efter at du har brug for et abonnement for at læse mere, eller du skal komme til en artikel via sociale medier eller Google (som det ovennævnte tip). Jeg håber stadig, at NYT forenkler deres forvirrende abonnementsmodel til en pay-once-adgang - alle stilarter som Netflix, jeg tror, ​​det ville opmuntre læsere og afskrække disse løsninger, men hvem ved det. Dette specifikke trick blev fundet på 9to5mac, nogle af de kommenterede der nævnte denne teknik virker på nogle andre paywalled sites også, så husk, når du kører rundt på nettet.