Sådan udskiftes et mistet SIM-kort

Udskiftning af et mistet, stjålet eller beskadiget SIM-kort er vigtigt for at genvinde en mobiltelefonforbindelse. SIM-kort er små hukommelseskort, der bruges i mobiltelefoner, der fungerer på GSM-netværksfrekvenser til at indeholde oplysninger om tjenesteudbyderen og telefonnummeret. SIM-kort leveres af en netværkstjenesteudbyder til brug på deres netværk, og udskiftning af SIM-kort skal omprogrammeres med det mistede kort.

Trin 1

Kontakt kundeservice. Hvis et SIM-kort går tabt eller stjæles, kan du kontakte SIM-kortets tjenesteudbyder for at sikre, at det mistede kort er slukket, og at der ikke sker nogen uventet brug. Kundeservice kan muligvis også finde den nærmeste detailbutik, der kan tilbyde et erstatnings-SIM.

Trin 2

Find en tjenesteudbyders detailbutik. SIM-kort kan leveres med posten, men en nærliggende detailbutik kan muligvis udskifte et mistet kort hurtigere.

Trin 3

Bestil et nyt SIM-kort. Udskiftnings-SIM'er skal programmeres af tjenesteudbyderen med det korrekte telefonnummer, brugerinformation og netværksindstillinger. Nogle detailbutikker kan muligvis programmere udskiftnings-SIM'er på stedet, mens andre muligvis leverer udskiftninger med posten.

Indsæt det nye SIM-kort i en telefon. SIM-kortspor er normalt placeret under telefonens batteri.