OS X El Capitan Beta Supplerende Opdatering Tilgængelig til Fix App Crashing

Apple har udgivet en lille supplerende opdatering til OS X El Capitan Public Beta. Den lille opdatering er nu tilgængelig fra Mac App Store Update-mekanismen, og det løser et problem, der kan få nogle 32-bit applikationer til at afslutte uventet.


Hvis du har oplevet nogle tilfældige appkrasninger siden du kører OS X El Capitan beta, kan dette løse disse problemer, forudsat at apps er 32-bit versioner. Husk at beta system software forventes at være buggy og crash tilbøjelige, og selv med en sådan opdatering vil det ikke være meget stabilt indtil senere udgivelser af OS X 10.11.

Installation af opdateringen, som officielt er mærket som "OS X El Capitan Beta Supplemental Update", kræver en genstart af Mac'en.

Efter installationen vil den nye opbygning af OS X 10.11 Public Beta 1 være 15A216g, hvilket er det samme som det tredje Developer Beta build.

Den supplerende opdatering er tilgængelig for hans nyligt udgivne OS X El Capitan Public Beta, det er ikke nødvendigt for OS X 10.11 Developer Beta, som tilsyneladende ikke indeholder 32-bit crashing problem. Selvom opdateringen er lille, er det stadig en god ide at sikkerhedskopiere Mac'en, før opdateringen installeres.