Sådan ændrer vi temperaturen fra Fahrenheit til Celsius på iPhone

Du kan nemt ændre Weather-appen på iPhone for at vise temperaturgraderne i fahrenheit eller celsius, uanset hvilket land eller område du er. Ja det betyder, at hvis du er i USA, kan du sætte vejret til Celsius, eller hvis du er i Europa, kan du indstille vejret til at vise i Fahrenheit, eller hvad du helst har, uanset hvor du er placeret på planeten Jorden.

Justering af temperaturformatet på iPhone Weather app er bare et spørgsmål om at skifte en switch, men den er lidt skjult, så du kan have savnet graderindstillingen før, når du kigger rundt i appen.

Sådan ændres vejrgrader fra Fahrenheit til Celsius på iPhone Weather App

  1. Åbn Weather-appen på iPhone
  2. Tryk på den lille tre-linjeknap i hjørnet for at hente vejvisningslisten
  3. Rul ned til selve bunden af ​​vejrappelisten for at finde temperaturen veksle, tryk så på "C" for Celsius eller "F" for Fahrenheit

Ændringen træder i kraft straks, og alle temperaturplaceringer i vejrlistevisningen vil tilpasse sig det nye vejrformat, uanset om det er celsius eller grader. Temperatur grader indstillingen vil også fortsætte til fremtidige anvendelser af appen, så hvis du lukker appen og åbner den igen, vil det huske, om du indstiller til at vise temperatur i celsius eller fahrenheit.

Du kan nemt ændre temperaturen fra celsius til fahrenheit eller tilbage igen ved blot at gentage trinene og trykke på C eller F knappen nederst i vejr listen oversigten. I øjeblikket kan du ikke samtidigt se temperaturer i både celsius og fahrenheit på iPhone Weather app.

iPhone (og iPad) brugere kan også bruge Siri til at konvertere temperaturer fra celsius til fahrenheit og omvendt, hvis de ikke ønsker at gøre den bredere indstilling i Weather app også.

Selvfølgelig er der mange andre måder at få vejroplysninger fra iPhone, herunder at trække vejrinformation fra Siri, Spotlight eller endda i Maps app.

Det er værd at huske, at mens du er i vejrlistevisningen, som gør det muligt at kontrollere flere steder hurtigt, kan du også tilføje nye vejrsteder ved at trykke på knappen (+) plus nederst på listen. Tilføj så mange destinationer, steder, byer, byer eller steder, du vil have, det er en god funktion for rejsende eller dem, der flytter mellem regionale zoner med forskellige vejr og klima.

Åh og forresten, hvis du er en vejrmøtrik, vil du måske også gerne vide, hvordan du skriver gradsymbolet på iOS-tastaturet ved hjælp af nultasten, det fungerer det samme på iPhone og iPad.