Name Mangler er et batch omdøb filværktøj til Mac OS X

Hvis du har en masse filer, skal du omdøbe på din Mac, og computeren ikke er ny nok til at have den indbyggede batch omdøbningsfunktion, så er Name Mangler en anstændig løsning i et ret overfyldt felt. Med en god grænseflade, der er intuitiv at bruge, kan du nemt batch omdøbe tons og tonsvis af filer ved blot at trække og slippe dem ind i applikationen.

Navn Mangler går ud over bare at omdøbe noget fra file1 til file2 selvom der er mange mere avancerede batch omdøbningsfunktioner, herunder nogle af følgende typer situationer:

* Find og erstat (find alle forekomster af Blah i filename_Blah og erstat med Wow)
* Nummer sekventielt (fil1, fil2, fil3)
* Skift tilfældet (hætter til små bogstaver, omvendt)
* Angiv en udvidelse (lav alle filer .txt eller lignende)
* Tilføj et prefix eller en suffix (Filnavn.jpg til Filnavn-trip.jpg)
* Fjern eller indsæt tegn
* og mere i de avancerede indstillinger ...

Navn Mangler er gratis at downloade og afprøve, og det er betalingsprogram, hvis du beslutter dig for at have det fulde funktionssæt, der koster omkring $ 10. Du kan stadig downloade en gratis prøveversion af Name Mangler, og hvis du kan lide appen, kan det meget vel være et værdifuldt køb for dig.

Hvis du er interesseret i NameMangler, som kan være en fantastisk løsning til Mac'er, der kører tidligere udgivelser af OS X, der ikke har Automator eller Finder Rename native, så kan du få det fra udvikleren her:

  • Navn Mangler developer home

Interfacet er ret ligetil, og det virker også i moderne versioner af OS X:

Et andet lignende værktøj værd at tjekke ud er et gratis værktøj kaldet Name Changer, som er en donationware app i stedet for et betalt program. Det er også et stort værktøj, der tjener mere eller mindre den samme funktion, men hvilken app du foretrækker at bruge, kan være et spørgsmål om personlig præference. En anden mulighed ville være at bygge dit eget re-namer værktøj med Automator uden at downloade noget andet, det er bygget op i OS X.

Hvad synes du? Foretrækker du Navn Mangler eller NameChanger? Tror du, at der er en forskel i kvaliteten af ​​apps, der betales vs fri?