Lav nye afspilningslister og tilføj sange til eksisterende afspilningslister nemt med iTunes 11

Hvis du opgraderede til iTunes 11, ved du, at standardvisningen fjernede sidebjælken med dens afspilningslistevisning. Sikker på at det er nemt at vise igen, men hvis du hellere vil holde med den nye forenklede brugergrænseflade, gå ikke glip af dette enkle trick for at lave en ny spilleliste eller tilføje sange til en afspilningsliste uden at bruge standard sidebjælke igen.

  • Klik og hold på en sang for at afsløre et midlertidigt sidebjælke til højre
  • Træk sangen i det flydende sidebjælke for at oprette en ny afspilningsliste, eller træk sangen til en eksisterende playliste for at tilføje den

Disse afspilningslister kan findes og redigeres yderligere ved at klikke på fanen "Playlister" som normalt og kan tilføjes til et hvilket som helst tidspunkt ved blot at klikke og holde noget andet i iTunes-biblioteket. Med denne nye funktion kan du holde iTunes-grænsefladen forenklet, som standardindstillingen antyder, og det begynder faktisk at give større mening, da handlingen med at oprette og redigere afspilningslister er skjult, medmindre det er nødvendigt.

Du kan se dette i aktion med videoen indlejret nedenfor, hvilket viser, at en afspilningsliste bliver oprettet, og så sange bliver tilføjet til afspilningslisten, alt sammen uden at vise den primære sidebjælke:

Tak for tip ideen Addy!