Forbedre Apple TV 2 (5.2) med en Jailbreak & XBMC

Apple TV er en stor stue tilbehør, men mange med mediecenter og hjemmebiograf PC-oplevelse foretrækker mere kraftfulde apps som Plex og XBMC for deres ekstra funktioner og bredere video codec support. Med XBMC kan du afspille næsten alle video- eller lydformater, få adgang til delte netværksdrev til netværksafspilning, acceptere mediestrømme fra et LAN eller internettet, installere nye brugertemaer (skins), vis vejr og nyhedsoplysninger og tjen som dyb fledged multimedie jukebox.

Takket være den vidunderlige verden af ​​jailbreaking kan du nu installere den fremragende gratis XBMC-software på en Apple TV 2-runde 5.2 (Apple TV 5.2-software, der leveres sammen med iOS 6.1 til andre idevices) og hjælpe med at frigøre enhederne fuldt potentiale som hjemmebiografenhed . At få det hele i gang er lidt mere kompliceret end din gennemsnitlige jailbroken app installationsproces, fordi der ikke er nogen Cydia, og du bliver forpligtet til at SSH ind i ATV'en og derefter bruge en pakkehåndtering til at hente og installere de relevante XBMC filer. Men det er virkelig ikke for kompliceret, så følg med og du kan få det gjort i kort rækkefølge.

Krav

 • Apple TV 2. generation
 • Opdater Apple TV 2 til version 5.2 (iOS 6.1), hvis du ikke har gjort det endnu
 • Download Seas0nPass (Mac OS X) (Windows)
 • USB-kabel til at forbinde Apple TV til en computer for at udføre jailbreak
 • SSH-klient (Terminal til Mac OS X, PuTTY til Windows)

Desværre er Apple TV 3rd generation endnu ikke jailbroken og kan derfor ikke acceptere en installation af XBMC. Jailbreaking et Apple TV med Seas0nPass er meget nemt og ret ligner Evasi0n værktøjet til mobile iOS-enheder, du skal fysisk forbinde Apple TV til en computer for at udføre jailbreak. Med basiskrav opfyldt, er du klar til at fortsætte.

Jailbreaking Apple TV 2 Running 5.2 (iOS 6.1)

 • Åbn Seas0nPass
 • Vælg "Opret IPSW" og lad Sæsonpas bygge den jailbroken IPSW for at installere, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at forbinde Apple TV 2 til computeren via USB, når du bliver bedt om det.
 • Sæt Apple TV i DFU-tilstand ved at bruge ATV-fjernbetjeningen til at holde både MENU og PLAY-knapperne nede i 7 sekunder
 • iTunes vil starte for at genoprette Apple TV til det nyoprettede jailbreak IPSW, fortsæt med at følge instruktionerne på skærmen fra Seas0npass

Apple TV genstarter, og du vil vide, at Seas0nPass er blevet installeret effektivt, fordi ikonet Indstillinger på Apple TV-startskærmen midlertidigt erstattes med et rødt "FC" -logo.

Nu for den gode del, installerer XBMC.

Installation af XBMC på Apple TV 2 (5.2)

Før du begynder, skal du finde Apple TVs lokale IP-adresse ved at gøre følgende:

 • Gå til "Indstillinger" og derefter "Generelt" og derefter "Netværk"
 • Noter ATV IP-adressen, du skal bruge dette til SSH i enheden og installere XBMC

Fra en Mac (eller Windows PC) skal du åbne et nyt Terminal vindue og bruge SSH til at oprette forbindelse til Apple TV som root bruger ved hjælp af den IP, du netop hentede:

ssh [email protected]

Standardadgangskoden til Apple TV er "alpine" uden citaterne, ligesom alle iPads, iPhones og iPods. Det vil være "alpint", medmindre du ændrede det på et tidspunkt.

Nu hvor du er logget ind på Apple TV fjernt, starter installationsprocessen. Den officielle metode fra XBMC beskrevet nedenfor bruger kommandolinjen, selvom XBMC Wiki tilbyder en alternativ metode, hvis du er eventyrlystne.

apt-get install wget

wget -O- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-key add -

echo "deb http://apt.awkwardtv.org/ stable main" > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list

echo "deb http://mirrors.xbmc.org/apt/atv2 ./" > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list

apt-get update

mkdir -p /Applications/AppleTV.app/Appliances

apt-get install org.xbmc.xbmc-atv2

mkdir -p /Applications/XBMC.frappliance

reboot

Apple TV genstarter, og du vil nu have den dejlige XBMC Media Center app kører på den.

Installation af plugins og brugerdefinerede skins i XBMC på Apple TV

Du skal bruge Terminal eller SFTP (enten med en app som Cyberduck eller fra OS X Finder sFTP-funktionen) for at installere brugerdefinerede skins på et Apple TV, der kører XBMC, men det er ikke kompliceret, hvis du har lavet det så langt. Opret forbindelse til ATV'en ved hjælp af root @ ip-adresse og derefter navigere til:

/private/var/mobile/

Placer zip-filerne i den pågældende mappe, og derefter fra XBMC naviger til "Add Ons" og brug "Install from Zip"

Alternativt kan du pakke skind og plugins på computeren og derefter bruge scp eller SFTP til at kopiere dem direkte til deres relevante plugin eller hudkataloger.

Skind kan se rigtig godt ud og er gratis at downloade fra XBMC.

Konfluens er en flot subtil hud, der blev standard, og AEON er et populært tredjeparts valg, selvom det ikke er opdateret i nogen tid.

Afinstaller XBMC fra Apple TV

Besluttet du ikke er fan af XBMC? Ingen big deal, det er meget nemmere at afinstallere så at installere. Log ind på Apple TV igen ved hjælp af SSH:

ssh [email protected]

Brug nu apt-get-emballeringsværktøjet til at afinstallere XBMC:

apt-get remove org.xbmc.xbmc-atv2

Endelig genstart ATV igen:

reboot

Apple TV2 genstarter uden XBMC.

Afinstallation af XBMC fortryder ikke jailbreaket på Apple TV. Hvis du vil fjerne Apple TV'en, skal du forbinde den til iTunes, der kører på en computer, og brug funktionen "Gendan" for at returnere den til fabriksindstillingerne.

Hvad er XBMC alligevel?

For nogle historie er XBMC kort for "Xbox Media Center", ja, Xbox, som i Microsoft-spilkonsollen. XBMC blev oprindeligt bygget til modded xboxes for at gøre dem til mediecentre, men det er siden udviklet til en platform-kompatibel mediecenter-app, der kører direkte på næsten alt fra Mac og Windows-computere til Raspberry Pi. De nyeste versioner af XBMC omfatter support til at fungere som AirPlay-modtagere både til streaming af video og lyd fra iTunes, så du vil ikke miste de iOS-designet funktioner ved hjælp af XBMC, men i modsætning til Apple TVs standardprogrammel kan den fejlfrit afspille mkv-filer direkte på ATV (eller desktop) uden at kæmpe.

XBMC har kunnet køre på jailbroken Apple TV i et stykke tid, men det er første gang, det har været tilgængeligt på den seneste 5.2 softwareopdatering.