Sådan tilsluttes en DS til en pc

Elementer, du har brug for

  • Nintendo DS

  • PC

  • Nintendo Wi-Fi USB-stik

Nintendo DS er Nintendos seneste adgang til markedet for håndholdt videospilkonsol. Nintendo DS inkluderer muligheden for at oprette forbindelse til en pc for at få adgang til en internetforbindelse og spille spil online. DS vil dog ikke gøre dette lige ud af kassen. Det skal først være korrekt opsat.

Nintendo Wi-Fi USB-stik er en lille enhed, der ligner et USB-flashdrev, der kræves for at forbinde en Nintendo DS til en computer. Sæt stikket i en åben USB-port på din computer. Det er en Plug and Play-kompatibel enhed, hvilket betyder, at den automatisk genkendes af Windows, og der er ikke behov for yderligere opsætning.

Tænd din Nintendo DS.

Naviger til "Connection Setup" -delen af ​​Nintendo DS-hovedmenuen. Indstil din Nintendo DS til at oprette forbindelse til Wi-Fi USB-adapteren ved at vælge "Wi-Fi-adapter" fra listen over tilgængelige enheder.

Din Nintendo DS skal være tilsluttet din pc. Du kan nu sende filer mellem begge enheder og oprette forbindelse til internettet for at spille online-understøttede spil.