Sådan bekræftes din e-mail-adresse

Du skal bekræfte en ny e-mail-konto, så e-mail-udbyderen kan kontrollere, at en uautoriseret person ikke har oprettet e-mail-kontoen i dit navn uden din tilladelse. Med automatiserede systemer og hackere, der stjæler navnene på personer for at få adgang til allerede eksisterende e-mail-konti, giver kontobekræftelse kontohavere et højere sikkerhedsniveau. Du skal gennemføre bekræftelsesprocessen for at afslutte tilmeldingsprocessen. Når du har bekræftet din nye e-mail-adresse, kan du begynde at sende e-mails.

Trin 1

Opsæt din nye e-mail-konto i henhold til e-mail-udbyderens instruktioner. Du skal vælge et brugernavn og en adgangskode til den nye e-mail-konto. Kontroller tilgængeligheden af ​​det brugernavn, du har valgt. Indtast og indtast en adgangskode til kontoen igen. Indtast en alternativ e-mail-adresse, som du vil bruge til at bekræfte den e-mail-adresse, du har tilmeldt dig.

Trin 2

Udfyld datafelterne. Indtast dit for- og efternavn, køn, alder eller fødselsår, by, stat og land, hvor du bor, og dit postnummer. Det kan være nødvendigt at indtaste et mobiltelefonnummer.

Trin 3

Svar på sikkerhedsspørgsmål og / eller udskriv de tegn, der vises i et billedfelt, i sikkerhedsfeltet nedenfor.

Trin 4

Accepter vilkårene og betingelserne på e-mailudbyderens websted. Mens du accepterer vilkårene og betingelserne på webstedet, er registreringsprocessen afsluttet, skal du stadig bekræfte e-mail-kontoen.

Få adgang til e-mail-kontoen til den alternative adresse, du har angivet. Klik på bekræftelses-e-mailen, og følg instruktionerne. Du skal klippe og indsætte bekræftelseslinket i en adresselinje og klikke på "Enter". Indtast din e-mail-adresse og adgangskode. Log ind på din nye e-mail-konto.