Sådan bruges en projektor med en bærbar computer

Ligesom en enkeltstående skærm kan en projektor bruges sammen med en bærbar computer til at duplikere den bærbare skærm. Dette kan være ret nyttigt, især når man holder præsentationer (fx PowerPoint) eller viser noget til flere mennesker, end alt sammen kan samles omkring den relativt lille bærbare skærm. Hvis du har alle de dele, der fulgte med din projektor (ledninger og hovedenheden), tager det ikke lang tid at slutte den til din bærbare computer og gøre den klar til brug.

Trin 1

Sluk for din bærbare computer og projektoren, og tilslut det medfølgende VGA-kabel til "Video in" -porten på din projektor og "Video out" -porten på din laptop. Hvis din projektor understøtter lyd, skal du slutte det medfølgende lydkabel til dets "Audio in" -port og til din bærbare computers "Audio out" -port.

Trin 2

Tilslut din projektor til strøm (hvis du ikke allerede har gjort det), og tænd den og din bærbare computer. Nu hvor den er fuldt tilsluttet, skal du placere den på den rette placering med det område, hvor du vil projicere billedet. Se dokumentationen til din projektor, hvis du har brug for hjælp til dette.

Trin 3

Synkroniser din bærbare computer og projektor. Se i dokumentationen for den rigtige tastekombination. I de fleste projektorer vil kombinationen være enten "Fn + F4", "Fn + F5", "Fn + F7" eller "Fn + F8."

Flyt din skærm til den perfekte placering, og juster projektorens fokus efter behov. Din projektor er nu klar til brug.