iPhone 6 Lanceringsdato: 9. september

Apple vil lancere iPhone 6 på en begivenhed, der er planlagt til tirsdag den 9. september, ifølge den konsekvent pålidelige og velafleverede Re / Code (tidligere WSJ's All Things Digital), Bloomberg og Wall Street Journal.


Specifikt siger Recode, at arrangementet vil fokusere på "Apples næste generation af iPhones, som forventes at have større skærme på 4, 7 og 5, 5 inches og køre hurtige nye A8-processorer." Wall Street Journal bekræftede også i midten af ​​september launch date, hvilket tyder på, at Begge iPhone skærmstørrelser debuterer på Apple-arrangementet.

Bloomberg har også chimeret ind for at understøtte lanceringsdatoen, og specifikt nævnt, at begge iPhone-modeller vil blive afsløret af Apple: "Cupertino, California-baserede firma er indstillet til at introducere to nye modeller: den ene med en 4, 7-tommers skærm og en anden med en 5, 5-tommers skærm har folk med kendskab til planerne sagt. "

Hvis det antages, at udgivelsesmønsteret følger før iPhone-lanceringen, er den oprindelige iPhone-oplancering normalt omkring to uger, før iPhone bliver tilgængelig til køb. Dette tyder på, at iPhone 6-udgivelsesdatoen kunne være fredag ​​den 19. september, men det er simpelthen spekulation. Det er sandsynligt, at iOS 8 også vil have en offentlig udgivelse på eller nær datoen for iPhone 6-udgivelsen, hvilket også indebærer en mid-september-tidsramme for det nye mobiloperativsystem. Dette er stort set i tråd med den lange rygter "Fall" -udgivelsen af ​​den næste iPhone og iOS 8, som officielt begynder den 22. september 2014.

Den næste iPhone, der i øjeblikket antages at blive navngivet iPhone 6, siges at have to modeller med større skærme, en med en 4, 7 "skærm og den anden med en 5, 5" skærm. Den nye telefon forventes også at være hurtigere, med bemærkelsesværdige forbedringer af kameraet og være tyndere og lettere. Apparatets udseende kan se ud som disse mockups.

Apple forventer et stort antal iPhone 6-salg, ifølge en nylig Wall Street Journal-rapport.

Opdateret: Wall Street Journal og Bloomberg har nu også bekræftet den 9. september lanceringsdato for iPhone 6. WSJ nævner også, at en lancering typisk efterfølges af telefonsalg og udbredt tilgængelighed for at købe "et par uger senere."