Forhindre alle advarsler fra meddelelsescenter i Mac OS X uden at deaktivere funktionen

Meddelelsescenter i Mac OS X leverer advarsler og meddelelser fra Mac-systemfunktioner, softwareopdateringer og forskellige applikationer. Selvom disse meddelelser og meddelelser undertiden kan være nyttige eller informative, kan de også være forstyrrende og utroligt irriterende, hvis du forsøger at fokusere eller få ting gjort på Mac'en. Derudover kan nogle brugere måske ikke lide funktionen overstyringscenter.

Mens brugere midlertidigt kan deaktivere Notifikationer med ikke forstyrre eller endda gå helt ud og helt deaktivere funktionen og fjerne menupunktet Notification-menulinjen helt fra Mac OS X, er disse muligvis ikke passende løsninger til alle.

I stedet skal vi demonstrere en alternativ metode til at få Notificationscenter i Mac OS X til at forlade dig alene fuldstændigt og effektivt deaktivere advarselsfunktionen, mens brugerne stadig kan manuelt gennemgå underretninger og visningen i dag, hvis de gerne vil. Dette sætter effektivt din Mac i permanent tilstand "Ikke forstyrr", hvilket gør det muligt for evnen til evighed.

Deaktivering af advarsler fra meddelelsescenter i Mac OS X med kontinuerlig forstyr ikke

  1. Gå til Apple-menuen og vælg System Preferences, og gå til panelet "Notifikationer"
  2. Øverst på venstre side skal du vælge "Forstyr ikke"
  3. Søg efter "Tænd ikke forstyrr:" planlægger, og marker afkrydsningsfeltet ud for "Fra"
  4. Indstil første gang fra et minut forud for, hvad tid du vil sætte i den anden boks, for eksempel: "7:01 am" til "7:00 am" - dette er vigtigt for at få det rigtige, første gang kan vær så længe som det er nøjagtigt et minut forud for anden gang, dette holder effektivt Do Not Disturb-tilstanden kontinuerligt uden ladups
  5. Luk ud af Systemindstillinger som sædvanlig og nyd dit nyligt deaktiverede Notification Center alarmer system

Dette placerer ikke forstyrrelsestilstanden hele tiden, og du behøver ikke længere at veksle ikonet for meddelelsescenter eller dreje forstyr ikke manuelt for at aktivere i bare 24 timer. I stedet er det hele tiden, hvilket er perfekt, hvis du finder funktionen at skade dig mere end at hjælpe dig.

Du kan fortsætte med at klikke på ikonet Meddelelsescenter for at få adgang til listen I dag og Notifikationer, men den konstante strøm af meddelelser om XY og Z kommer ikke længere til at dække Mac-skrivebordet og forstyrre dit fokus.

Dette er den mindst indgribende og nemmeste måde at effektivt deaktivere meddelelsesvarslingssystemet uden fuldstændigt at deaktivere hele Notification Center-funktionen i OS X, hvilket er lidt drastisk og forhindrer også adgang til ting som dagens visning. Jeg bruger den konstante ikke-forstyrrelsesmetode selv, fordi jeg blev træt af at aktivere det manuelt hver morgen efter at have vågnet op til den endeløse opdatering til rådighed for opdateringer, som jeg ikke har brug for på min Mac. Ja det betyder, at du skal manuelt kontrollere de tilgængelige softwareopdateringer selv, men det er ikke for stort af en aftale for de fleste brugere. En anden tilgang ville være at simpelthen slukke advarselslyden, hvis kun den auditive komponent plager dig.