Sådan oplades en mobiltelefon fra et 6-volt batteri (4 trin)

Opladning af en mobiltelefon med et 6 volt batteri kan udføres, men det afhænger af telefonens strømbehov. Mobiltelefoner leveres med en bred vifte af strømkrav. Nogle telefoner bruger 3,6 volt, 5,0 volt eller mere. Et 6-volt batteri er bedst egnet til en mobiltelefon, der kræver 5,0 volt. Dette minimerer antallet af ekstra elektroniske komponenter, der er nødvendige for at forbinde batteriet og mobiltelefonen. Brug den gamle mobiltelefonoplader til dele.

Trin 1

Tag den gamle mobiltelefonoplader og klip ledningen ca. 12 tommer fra enden af ​​mobiltelefonstikket på opladeren. Smid transformerenden, der tilsluttes en stikkontakt, væk. Fjern 1/2 tomme isolering fra enderne af den elektriske ledning.

Trin 2

Find den positive ledning. Den positive ledning har normalt en hvid stribe på sig. Den resterende ledning er den negative ledning.

Trin 3

Forbind den positive ledning til den positive terminal på 6-volt batteriet ved at vikle den afisolerede ende rundt om den positive terminal på batteriet. Tilslut minusledningen til batteriets minuspol på samme måde.

Sæt enden af ​​ledningen til mobiltelefonstikket til mobiltelefonen. Kontroller mobiltelefonens batteristatusindikator for at kontrollere, at mobiltelefonen oplades.