Sådan sendes en fax fra en Mac

Elementer, du har brug for

  • Telefonkabel

  • Internetadgang

Du kan sende en fax med din Mac-computer uden brug af en separat faxmaskine. Din computer har en indbygget mulighed for at sende et dokument som et PDF-dokument til modtagerens faxmaskine, så længe du har adgang til en telefonlinje. Hvis ikke, kan du sende en fax over Internettet ved hjælp af en række betalte eller gratis tjenester afhængigt af dokumentets længde.

Over en telefonlinje

Tilslut din computer til en telefonlinje ved at indsætte linjen i den passende åbning i computerens tårn. Åbn det dokument, du vil faxe. Du kan åbne det i ethvert tekstbehandlingsprogram, du har.

Vælg "File" øverst på skrivebordet, og vælg derefter "Print" i rullemenuen for at åbne dialogboksen til udskrivning.

Find rullemenuen "PDF" nederst i dialogboksen. Klik på feltet og vælg "Fax PDF."

Indtast modtagerens faxnummer i feltet "Til". Klik på feltet ud for "Brug forside", og skriv enhver meddelelse, du vil medtage som forside. Klik på "Fax".

Over internettet

Besøg et faxwebsted som det, der er angivet i afsnittet Ressourcer.

Indtast modtagerens faxnummer og navn i det relevante felt. Indtast også dine oplysninger i det relevante felt. Dette vises på forsidearket.

Vælg "Vælg fil" for at uploade dit dokument. Find dokumentet på din harddisk, og vælg "OK". Klik på "Send fax." Hvis faxen er længere end webstedsgrænsen for fri adgang, skal du muligvis betale et gebyr pr. Side.