Ubundet jailbreak til Apple TV iOS 4.4.4 med Seas0nPass

Hvis du har holdt af med Apple TV 2 4.4.4-opdateringen til et ufuldstændigt jailbreak, kan du nu opdatere enheden uden bekymring. En ny version af Seas0npass er blevet frigivet til at fjerne Apple TVs unikke iOS 4.4.4-build, værktøjet forbliver yderst let at bruge og understøtter de fleste tredjeparts plugins, herunder last.fm, XBMC, RSS feeds og meget mere.

Download Seas0nPass Untethered Jailbreak til Apple TV 4.4.4

  • Download nu (Mac OS X)
  • Download nu (Windows)

Som du måske har gættet, bruger den nyeste version af Seasonpass det samme mere fra de nyeste redsn0w iOS 5.0.1 jailbreaks.

På trods af mange ligheder fortsætter Apple ikke med at mærke Apple TV 2-bygget som iOS 5 til enheden, og fortsætter med at frigive bygger som version 4. Apple TV OS v 4.4 bragte en række nye funktioner til enheden, men mest bemærkelsesværdige er AirPlay spejling (sjov med iPhone) og tilføjelsen af ​​flere live video feeds og trailere, sammen med fejlrettelser.

Brug af Seas0nPass til Jailbreak Apple TV 4.4.4 Untethered

Før du fortsætter, opdater Apple TV 2 til den seneste 4.4.4 build, opdater iTunes, og download den relevante Seas0npass-version ovenfra. Du skal også bruge fjernbetjeningen til Apple TV i Apple og et microUSB-kabel til at forbinde Apple TV til computeren for at udføre jailbreak.

  • Start Seas0npass og klik på "Create IPSW" knappen
  • Tillad den brugerdefinerede IPSW at opbygge og derefter tilslutte Apple TV til computeren via USB-kablet, idet strømkablet er afbrudt
  • Vent til frontlampen på Apple TV'et blinker hurtigt, og peg derefter AppleTV-fjernbetjeningen på enheden efter instruktionerne på skærmen for at placere ATV'en i DFU-tilstand (hold både MENU- og PLAY / PAUSE-knapperne i 7 sekunder)
  • iTunes starter nu og begynder at genoprette Apple TV 2 til den tilpassede jailbroken IPSW, genoprettelsen vil blive bekræftet, og ATV2 er nu jailbroken
  • Bekræft, at Apple TV 2 er jailbroken ved at kigge efter det røde "FC" -logo i nederste højre hjørne af skærmen, der vises på skærmbilledet nedenfor

Nyd den nyligt fængslede Apple TV 2, det er ubundtet, hvilket betyder at du ikke behøver at forbinde den til en computer for at starte eller gøre noget funky. Hvis du løber ind i problemer, skal du tjekke supportsiderne for Firecore, skaberne af Seas0npass-appen.