iOS 8.0.1 Årsag "Ingen service" på din iPhone? Her er hvordan man løser det

IOS 8.0.1 opdateringen forårsager mange iPhone ejere sorg, især dem, der har en ny iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, hvor det tilsyneladende har dræbt det cellulære signal af disse enheder, hvilket fører til et vedvarende "No Service" problem. Derudover har Touch ID stoppet med at arbejde på disse enheder. Det er klart, at dette ikke er godt, og brugere, der endnu ikke har opdateret, rådes til at undgå opdateringen, indtil en rettelse er blevet frigivet af Apple.

Hvis du allerede har opdateret til iOS 8.0.1 og nu oplever problemer med mobilforbindelse og Touch ID-problemer, har du tre valg: Vent på en opdatering fra Apple, der er sikker på at ankomme hurtigst muligt, gendan via iTunes eller nedgrader til iOS 8. De sidstnævnte to beslutninger vi dækker her.


Bemærk, at nedgradering fra iOS 8.0.1 tilbage til iOS 8 er næsten det samme som nedgradering fra iOS 8 tilbage til iOS 7.1.2, men du skal bruge iOS 8.0 IPSW filer i stedet for iOS 7.1.2 firmware filer. De to enheder mest påvirket af iOS 8.0.1 bugs er iPhone 6 og iPhone 6 Plus, de to firmware filer er tilgængelige nedenfor direkte fra Apple-servere. Brugere kan også forsøge at genoprette via iTunes, som opretholder enheden på iOS 8.0.1, mens løsningen af ​​forbindelsesproblemet løses.

Mulighed 1: Brug iTunes Gendan til at reparere fejlene

Nogle brugere har rapporteret at løse fejlen No Service ved at vælge at genoprette i iTunes uden at skulle nedgradere specifikt. Dette er super simpelt:

  1. Slut iPhone til en Mac eller pc, der kører den nyeste version af iTunes
  2. Vælg "Gendan" i iTunes
  3. Gendan din seneste sikkerhedskopiering til iPhone, når gendannelsesprocessen er afsluttet

Lad os vide, om denne gendannelsesindstilling fungerer for dig. Hvis det ikke gør det, kan du nedgradere til iOS 8, som helt sikkert virker til at genvinde mobil service og Touch ID-funktionalitet.

Mulighed 2: Sådan nedgraderes fra iOS 8.0.1 til iOS 8.0 på iPhone

Download den rigtige firmware-fil til din iPhone nedenfor. Disse skal downloades som IPSW-filer, det kan hjælpe med at højreklikke og vælge "Gem som", sørg for at filen gemmes med en .ipsw filtypenavn:

  • iPhone 6 Plus (7, 1)
  • iPhone 6 (7, 2)

Når du har iOS 8.0-firmwarefilen, kan du bruge iTunes til at nedgradere fra iOS 8.0.1 tilbage til arbejdsløsningen af ​​iOS 8.0.

  1. Slut iPhone til en computer og start iTunes
  2. Mulighed + Klik på "Gendan" (Alt + klik for Windows) og vælg den nyligt downloadede iOS 8.0 IPSW-fil for at gendanne til
  3. Lad gendannelsen fuldføres, dette vil nedgradere iPhone til iOS 8.0
  4. Når du er færdig, kan du vælge at gendanne fra din seneste iOS 8.0-backup

Dette er sandsynligvis den bedste midlertidige løsning til at løse iOS 8.0.1 bugs til brugere af iPhone 6 og iPhone 6 Plus, i det mindste indtil Apple udgiver en korrekt fejlrettelse.

Lad os vide i kommentarerne, hvis du har fundet en anden løsning.