Sådan finder du et unoteret telefonnummer op

Mobiltelefonnumre og unoterede numre er private og vises ikke, hvis du søger i et telefonbibliotek. Der er måder at finde ejeren af ​​et unoteret telefonnummer, men du skal muligvis betale et gebyr. Der er virksomheder, der leverer online omvendte telefonopslagstjenester. Gebyrer varierer afhængigt af antallet af søgninger, du betaler for. De fleste virksomheder lader dig betale for en søgning eller tilmelde dig et årligt premium-medlemskab for at få ubegrænsede søgninger. Du kan også prøve at finde oplysninger om et unoteret nummer på gratis søgemaskiner.

Med et kendt nummer

Trin 1

Indtast telefonnummeret i flere søgemaskiner som Google, MSN og Yahoo. Skriv det på flere måder - med bindestreger, uden bindestreger og med perioder.

Trin 2

Klik på de lister, der kommer med oplysninger om nummeret. Når en virksomhed eller enkeltperson sender et telefonnummer på et websted, en blog eller en online reklame som f.eks. Craigslist, henter søgemaskiner disse oplysninger og gemmer dem.

Trin 3

Læs listerne for at finde flere oplysninger om ejeren af ​​nummeret. Se efter oplysninger om et websted eller en blog, som personen bruger. Dette fortæller dig måske, om det er et telemarketingfirma, en nonprofit advokat eller en person.

Trin 4

Indtast "omvendt telefonnummeropslag" i en større søgemaskine, hvis den gratis søgning mislykkes. Vælg et firma og start med dets gratis søgning ved at skrive telefonnummeret i dets søgefunktion. Når listen vises, viser den ejerens placering, og om der er flere oplysninger om ejeren. Skriv gebyrerne for hentning af oplysningerne ned, og gem dem. Undersøg et par andre virksomheder og sammenlign priser.

Betal for søgningen, hvis du kun skal slå et nummer op. Betal for et premium medlemskab, hvis du har brug for at foretage hyppige søgninger. Ejerens oplysninger vil være tilgængelige, når du har betalt gebyret.

Finde et nummer

Trin 1

Indtast personens navn - og alle andre oplysninger, du har, såsom by og stat - i en større søgemaskine som Google. Hvis han har opført sin mobiltelefon på et websted eller i en gratis online-reklame som Craigslist, vises den muligvis i en fortegnelse.

Trin 2

Indtast navnet - og placeringen, hvis du har det - i mobiltelefonsektionen i en online mobiltelefonbibliotek som f.eks. Telefonbøger.com. Traditionelle telefonkataloger offentliggør ikke mobiltelefonnumre eller unoterede numre. Telefonbøger.com er begyndt at kompilere mobiltelefonoplysninger, herunder mobiltelefonnumre frivilligt indsendt af ejere. Gennemgå listen over navne og placeringer for at finde den rigtige person, og betal gebyret for at modtage personens telefonnumre og adresser.

Søg gennem en People-Finder-tjeneste såsom Peoplefinders.com eller USSearch.com. Indtast navn, by og stat i søgefunktionen. Du kan kun søge efter navn, hvis du ikke har en adresse. Gennemgå listen, der viser navne, aldre og placeringer for at se, om du har fundet den rigtige person. Du kan betale et mindre gebyr for at få flere oplysninger såsom telefonnumre.