Forskellen mellem Netzero.Com og Netzero.Net

NetZero er en etableret udbyder af opkaldstjenester til internetadgang. Virksomheden blev fremtrædende ved at tilbyde gratis opkaldstjeneste. I dag tilbyder NetZero en række betalte internet-servicemuligheder sammen med en begrænset, gratis opkaldsplan.

NetZeros valg af internettjenester og brug af to domænenavne til det samme websted kan få forbrugerne til at spørge, om virksomheden tilbyder forskellige tjenester, afhængigt af om en person skriver NetZero.com eller NetZero.net i en webbrowser.

NetZero.net og NetZero.com er det samme websted

NetZero.net er standardwebadressen for NetZero. Webbrugere, der skriver enten NetZero.net eller NetZero.com ind i en webbrowser menulinje, vil se det samme nøjagtige websted. NetZero ejer domænenavnet NetZero.com og fanger trafikken fra "indtastningsbrugere" ved at ændre domænenavnets indstillinger, så brugerne ser NetZero.net i menulinjen kort efter at have indtastet NetZero.com.

NetZero.com omdirigerer til NetZero.net

NetZero har oprettet NetZero.com til straks at skifte til NetZero.net i menulinjen ved hjælp af en proces kaldet domænenavn omdirigering. Mange mennesker antager, at domæneudvidelsen for fremtrædende virksomheder som NetZero er .com, og automatisk vil indtaste "NetZero.com" i en webbrowser menulinje for at finde virksomhedens websted.

NetZeros tjenester

NetZero tilbyder internettjenester til kunder, der vælger at få adgang til Internettet via en fast telefon. Fastnetbaseret internetadgang koster mindre, men er langsommere end DSL- eller kabelbaserede internettjenester. NetZero tilbyder en gratis internetopkaldstjeneste, der giver brugerne op til 10 gratis timers brug af internettet pr. Måned. NetZero tilbyder også DSL-internetadgang i begrænsede områder.

Netzeros historie

NetZero startede i 1998 som en gratis internetudbyder. Virksomheden var i stand til at tilbyde gratis internetadgang ved at sælge reklamer, der blev set af NetZeros kunder. NetZero begyndte at opkræve brugere for adgang i 2001 afhængigt af antallet af timer, en kunde brugte NetZeros tjenester. I dag tilbyder NetZero 10 gratis timers internetadgang pr. Måned. NetZero ejes og drives af United Online, Inc., som på sit websted beskrives som "en førende udbyder af forbrugerprodukter og -tjenester over internettet."