Sådan gør du: Navneændring på Battle.net-konti

Battle.net er et centraliseret system, der giver spillere mulighed for at administrere ethvert af deres Blizzard Entertainment-spil med en konto. Ved hjælp af et enkelt brugernavn og en adgangskode kan du logge på alle Blizzard Entertainment-spil, såsom "World of Warcraft" og "Diablo." Battle.net giver dig mulighed for at ændre dit brugernavn, adgangskode og kontaktoplysninger gennem dets kontoadministrationssystem. Du kan dog ikke ændre dit for- og efternavn, medmindre du kontakter Battle.net kundeservice. Af en gyldig grund, såsom ægteskab, kan navnet ændres.

Log ind på din Battle.net-konto. Dette sæt skærme giver dig alle de oplysninger, du har brug for for at udfylde supportbilletter eller tale med en kundeservicemedarbejder.

Kontakt Battle.net's Kontoserviceafdeling (se Ressourcer). Du kan bruge webformularen, som anbefales, e-maile afdelingen direkte eller ringe for at tale direkte med en repræsentant.

Angiv alle detaljer om, hvorfor du vil eller har brug for at ændre dit fornavn, efternavn eller begge dele. Almindelige årsager inkluderer en mindreårig under en forældres navn, en navneændring på grund af ægteskab, en stavefejl eller en lovlig navneændring.

Angiv oplysninger om din konto, f.eks. Den e-mail-adresse, som kontoen er registreret under, og det fulde navn, der aktuelt er på kontoen.

Angiv det navn, du vil ændre din konto til. Hvis du kun vil ændre fornavn eller efternavn, skal du angive hvilket.

Tillad en kundeservicemedarbejder at ændre navnet for dig. Hvis du kontakter Battle.net via e-mail eller webformular, modtager du en bekræftelse om ændringen eller en anmodning om mere information så hurtigt som muligt. Hvis du kontakter Battle.net via telefon, får du et skøn over, hvornår ændringen vil forekomme.

Tips

Hvis du kun vil ændre dit logonnavn, skal du ændre din e-mail-adresse under afsnittet "Indstillinger", når du logger ind på din konto.