Sådan fjerner du dock ikoner i OS X Mountain Lion & Mavericks

Fjernelsen af ​​appikoner fra Dock har været den samme siden starten af ​​Mac OS X: Tag et ikon og træk det ud af Dock i et støvpos, hvor ikonet ikke længere vises i Dock. Denne opførsel er ændret lidt med OS X Mountain Lion og gennemført til OS X Mavericks, formodentlig for at forhindre utilsigtet sletning af Dock apps. Der er stadig to nemme måder at fjerne Dock-ikoner på i OS X 10.8 og 10.9, men vælg enten den fremgangsmåde der passer bedst til dig.

Fjern Dock Ikoner i OS X Mountain Lion

  • Metode 1: Klik, træk væk fra Dock med ca. 5 cm, og hold et sekund eller to, indtil ikonet "poof" vises og slip derefter
  • Metode 2: Træk og slip dock-ikonet i papirkurven

For den utålmodige er træk til papirkurven den hurtigste, og den er vist i videoen, der er indlejret nedenfor. Det virker for ethvert ikon i Dock, det være sig en app, mappe, genvej eller andet. Du kan dog ikke fjerne aktive programmer fra Dock.

Dette kan virke som et elementært tip til at dække, men når som helst, lange ting ændrer det, kan det forvirre selv avancerede Mac-brugere. Og nej, på trods af en vis forvirring angiver denne adfærd ikke, at OS X Dock er låst . Igen er det kun en forholdsregel for at forhindre utilsigtet fjernelse af apps.

Denne adfærd vil sandsynligvis fortsætte med fremtidige versioner af OS X. Hvis du har problemer med dette, skal du prøve at trække ikonet længere væk fra Dock og holde det et sekund længere.