Sådan portes et nummer fra Verizon til Sprint

Det er en meget nem proces at porte eller tage dit telefonnummer fra Verizon eller en hvilken som helst anden trådløs operatør til Sprint eller en hvilken som helst anden trådløs operatør. Hvis du ikke er under en kontrakt, er der ikke noget gebyr for at tage dit nummer fra Verizon til Sprint. Hvis du er under kontrakt med Verizon og skifter til Sprint, skal du dog betale et gebyr for tidlig opsigelse.

Trin 1

Vælg den telefon og plan, som du vil købe. Dette kan gøres på Sprint-webstedet eller i en Sprint-butik.

Trin 2

Vælg "tag dit nummer med dig", når du udfylder din online ordre. Hvis du køber i Sprint-butikken, skal du fortælle sælgeren, at du vil beholde dit nuværende telefonnummer. Du bliver nødt til at have kontooplysningerne i din tidligere Verizon-plan til rådighed for at give din nye operatør. Dette er angivet i feltet "Ting, du har brug for" nedenfor.

Vælg en dato, hvor overførslen skal gennemføres. Denne dato vil være den dato, hvor antallet skifter fra Verizon til Sprint. Indledningen af ​​proceduren for at flytte dit telefonnummer fra Verizon til Sprint finder sted, når du har givet alle de nødvendige oplysninger. Overførsler fra Verizon til Sprint afsluttes normalt på 2 til 5 dage.