Sådan sælges flybilletter online

Flybilletter er en vare, som du kan sælge til andre online, men kun under visse omstændigheder. Der er flere online-billetsalgsafdelinger, og disse er normalt større virksomheder, der sælger billetter. Du kan dog undertiden sælge billetter, som du har købt på sider som eBay.com eller Craigslist.org. Sørg først for, at billetterne kan overføres. Sørg derefter for, at du har lov til at sælge dem.

Kontakt dit flyselskab, inden du forsøger at sælge billetterne. Du skal tale med en kundeservicemedarbejder for at sikre dig, at dine billetter kan overføres. Hvis de ikke er det, kan flyselskabet give dig nogle muligheder, du ikke har tænkt på, såsom at få en refusion, ændre billetdatoen eller få et kupon til fremtidig rejse.

Udsæt billetterne til salg på et velrenommeret sted, først efter at du har bekræftet, at de kan overføres. Anerkendte sider inkluderer websteder som eBay.com og Craigslist. Opret et indlæg til dine billetter. Sørg for at forklare, hvor mange billetter der er, hvilke rejsedatoer der er, og hvor billetterne går.

Svar på forespørgsler om billetterne. Potentielle købere vil muligvis sikre sig, at du er en rigtig person og ikke en fidusartner, så du bliver muligvis nødt til at tale med dem i telefon eller personligt.

Overfør billetterne til køberens navn, når salget er afsluttet. Kontakt flyselskabet igen, hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør dette.

Tips

Nogle billetter siger "Kan ikke overføres" lige på dem, så du behøver ikke engang at begynde at behandle, hvis dette er sandt.

Advarsler

At sælge en ikke-overførbar billet online eller sælge en billet til nogen og bede dem om at bruge dit navn, når de rejser, er begge ulovlige og kan få dig i problemer med flyselskabet og endda politiet.