Sådan foretages fejlfinding af en HP 1510-printer

HP PSC 1510 er mærket en alt-i-en printer. Dette betyder, at den kan udføre funktioner langt ud over en traditionel printer, herunder fax, scanning og kopiering. Men med denne ekstra funktionalitet kommer der mere plads til fejl. Hvis du er ejer af HP PSC 1510 og har problemer med din printer, skal du følge nogle fejlfindingstrin for at løse problemerne.

Trin 1

Kontroller, at netledningen er sat ordentligt i en aktiv stikkontakt, hvis din printer ikke tændes.

Trin 2

Sørg for, at USB-kablet, der forbinder din computer til din printer, er tilsluttet korrekt, hvis din printer tændes, men ikke udfører et udskriftsjob.

Trin 3

Fjern papirstop, hvis indikatoren "Kontroller papir" foran på printeren blinker. For at gøre dette skal du først slukke for printeren og trække netledningen ud af printeren. Åbn frontpatronlågen, og find det fastklemte papir. Træk forsigtigt det fastklemte papir mod dig. Sæt printeren i igen, og tænd den igen.

Trin 4

Tilslut din printer til en anden USB-port på din computer, hvis du oplever langsom udskrivning. Langsomheden kan skyldes et forbindelsesproblem med din computers USB-port. Når du har skiftet port, skal du prøve dit udskriftsjob igen.

Trin 5

Sørg for, at en telefonlinje er tilsluttet sikkert fra et telefonstik til din printer, hvis du har problemer med at sende eller modtage faxer.

Trin 6

Rengør scanneroverfladen, hvis dine scanninger er slørede eller har lodrette hvide eller sorte linjer. For at gøre dette sprøjter du en blød, fnugfri klud med et mildt rengøringsmiddel til glas. Tør scannerglaspladen af ​​med kluden, og tør den derefter af med en anden ren fnugfri klud.

Trin 7

Nulstil printeren hårdt, hvis du har problemer med at løse dit problem. Sluk printeren, og tag netledningen ud af stikkontakten. Vent mindst 15 sekunder, og sæt ledningen i igen. Tænd printeren, og prøv dit job igen.

Genstart computeren, hvis du ikke kan løse dit udskrivnings- eller scanningsjob. Nogle gange kan genstart af computeren løse et uset problem.