Sådan repareres Windows XP SP3

Service Pack 3 er den sidste opdateringspakke til Windows XP-operativsystemet. Det inkluderer nye sikkerhedsrettelser, opdaterede drivere og systemkomponenter, der forbedrer din computers ydeevne og sikkerhed. Ondsindede programmer såsom trojanske heste og vira kan beskadige Service Pack 3-filer og mindske dit systems ydeevne. Med nogle fejlfindingstrin kan du reparere eller geninstallere Service Pack 3.

Trin 1

Klik på Windows "Start" -menu og klik på "Kontrolpanel".

Trin 2

Dobbeltklik på "Tilføj eller fjern programmer" for at starte programlisten. Klik på afkrydsningsfeltet "Vis opdateringer" øverst i vinduet.

Trin 3

Rul ned på listen over installerede programmer, og klik på "Service Pack 3." Klik på "Reparer" og følg de guidede anvisninger for at reparere den installerede opdatering. Genstart computeren, når du bliver bedt om det.

Trin 4

Afinstaller Service Pack 3, og geninstaller en ny ny kopi af opdateringen, hvis du stadig har problemer. For at afinstallere opdateringen skal du gå tilbage til listen "Tilføj eller fjern programmer" i kontrolpanelet.

Trin 5

Rul ned på listen, og klik på "Service Pack 3." Klik på "Fjern". Klik på "Ja" for at bekræfte og fjerne applikationen. Genstart computeren, når du bliver bedt om det.

Gå til Windows XP Service Pack 3-download-siden, og klik på "Windows Update." Klik på knappen "Express" for at geninstallere Service Pack 3. Genstart computeren, når du bliver bedt om det.