Test og sammenlign mobilt bredbåndshastigheder på iPhone og Android med Speed ​​Test

Har du nogensinde spekuleret på, hvor hurtigt et 3G, 4G LTE eller Edge netværk er på din iPhone eller Android? Ved hjælp af en gratis app kaldet Speed ​​Test kan du nemt teste og sammenligne mobilbredbånds hastigheden på din smartphone (eller celleudstyret iPad) med andre, uanset om de er på AT & T, Sprint, Verizon, T-Mobile eller et andet netværk.

Hvis du har tænkt på at skifte luftfartsselskaber, når den nye iPhone ankommer, er det en god app, der hjælper dig med at træffe sådanne beslutninger. Lad dine venner med iPhones eller Androids downloade SpeedTest-appen på deres enhed og tjekke mobilt bredbånd på deres respektive mobilnetværk, og sammenlign derefter resultaterne for at se, om det giver mening at springe skib.SpeedTest-appen er ikke specifikt designet til at sammenligne udbydere, så du skal stole på dine venner eller familiemedlemmer med konkurrerende netværk for at køre testen på deres enheder og enten tage et screenshot eller bare fortælle deres resultater. For den mest nøjagtige sammenligning vil du have en prøve fra forskellige steder på forskellige dage fra den generelle nærhed, hvor du bruger iPhone (eller Android).

  • Download SpeedTest til iPhone fra iTunes
  • Download Android-version fra Google Play

Download appen og kør den på din smartphone for at afgøre, hvad dine downloadhastigheder er. Ja, du kan også teste Wi-Fi-hastigheder, men det er generelt mest nyttigt for at teste mobile bredbåndshastigheder for LTE og 3G-netværk. Det er vigtigt at huske, at en lang række ting kan påvirke dataforbindelse og overførselshastigheder, herunder den aktuelle placering, signalstyrke, netværkskapacitet og mange andre ting, som du generelt ikke har meget kontrol over. For eksempel i store byer er det almindeligt at have meget lave downloadhastigheder, men i landdistrikter med mindre belastede celletårne ​​kan du ofte få ekstremt hurtige dataoverførsler. Så er der selvfølgelig Edge, som normalt er så langsomt overalt, at det er ubrugeligt for noget ud over at kontrollere e-mail, eller endnu værre, "GPRS" -netværket, som identificerer sig som et lille cirkelikon i statuslinjen, som normalt ikke kan overføre nogen data overhovedet.

Hvis du søger at få de mest præcise resultater, skal du sørge for at have et fuldt celsignal eller i det mindste bruge appen til at teste fra et sted, hvor du oftest bruger din telefon på f.eks. Hjem, kontor eller skole. For dem, der ønsker de absolut mest præcise data, skal du tage et øjeblik for at aktivere felttesttilstand på iPhone, så du kan se mere præcise signalnumre end barindikatorerne, så du ved præcis, hvor godt forbindelsen virkelig er, og hvordan det svarer til downloadhastighederne.

Du kan også teste hastigheden på din hjemme bredbåndsforbindelse med den Flash-baserede SpeedTest.net, eller ved at slutte dig til dit lokale wifi-netværk og køre appen hjemmefra. Med undtagelse af ægte 4G LTE er din hjemmeforbindelse næsten helt sikkert hurtigere.