iPhone 6 Pre-Orders Start Denne fredag, Release Date Set for September 19

IPhone 6 og iPhone 6 Plus vil være tilgængelig for forudbestilling, der starter denne fredag ​​den 12. september med den faktiske fragtdato ankommer en uge senere fredag ​​den 19. september. Den sidste fredag ​​vil også være, når de kommer til køb i fysisk Apple Gem steder.


Forbestillinger vil ske via online Apple Store, og prissætningen er indstillet til at starte på $ 199 for en iPhone 6 med to års kontraktstøtte. IPhone 6 Plus starter $ 100 højere med et kontrakt på to år på $ 299. Begge modelmodeller har 16 GB lagerplads, men den næste model til både iPhone 6 og iPhone 6 Plus tilbyder 64 GB lagerplads.

Hvis du har lyst til at hente iPhone 6 og få hænderne på en relativt tidligt i frigivelsescyklusen, anbefales det at deltage i forudbestillinger eller at vente på en linje i en Apple Store. IPhone sælger rutinemæssigt ud ved lanceringen og er ofte genbestillet i flere uger, og iPhone 6 er usandsynligt, at den er anderledes. Det er endnu ikke kendt, hvornår nøjagtige forudbestillinger begynder, men 12:00 PST (midnat) er ikke usædvanligt. Ambitiøse individer vil sandsynligvis begynde at klare sig på Apple Stores relativt hurtigt, så de kan købe en på udgivelsesdagen.

Sandwichet mellem iPhone-datoer er iOS 8, som vil blive udgivet den 17. september som en gratis download til andre kompatible enheder. Apple Watch vil være tilgængelig engang i "early 2015".