Sådan bruges en iPhone til at oprette forbindelse som et modem

Apple iPhone er en populær smartphone med mange nyttige funktioner. En funktion ved iPhone er, at enheden kan bruges som et bundet modem til en pc eller bærbar computer. Ved hjælp af iPhone-dock-stik-til-USB-kablet fungerer iPhone som et opkaldsmodem til en computer. Hvis iPhone bruger en 3G-forbindelse, kan der muligvis foretages og modtages opkald, mens iPhone er aktiveret som et modem. For at bruge iPhone som modem skal iPhone konfigureres til at fungere som modem. Dernæst oprettes en forbindelse til iPhone på computeren. Endelig oprettes og testes forbindelsen. IPhone har automatiseret mange af disse funktioner, så brug af enheden som et modem kan konfigureres i blot nogle få nemme trin.

Konfiguration af iPhone til brug som modem

Trin 1

Klik på "Indstillinger" i iPhone-hovedmenuen.

Trin 2

Vælg "Generelt".

Trin 3

Vælg "Netværk".

Trin 4

Vælg "Internetdeling".

Trin 5

Flyt kontakten til "Til" -positionen for at aktivere internetdeling.

Sæt dock-connector-til-USB-kablet til iPhone og derefter til en tilgængelig USB-port på computeren. IPhone er nu konfigureret og klar til oprettelse af en ny forbindelse på computeren til enheden. Ofte oprettes den nye forbindelse automatisk. Hvis det er nødvendigt med en manuel konfiguration, se dog næste afsnit.

Opsætning af en netværksforbindelse til iPhone på computeren

Trin 1

Klik på Windows "Start" -knappen, og vælg "Kontrolpanel".

Trin 2

Klik på ikonet "Netværk og delingscenter".

Trin 3

Klik på linket "Opsæt et netværk eller en forbindelse".

Trin 4

Vælg "Opsæt en opkaldsforbindelse".

Trin 5

Vælg "iPhone" fra listen over tilgængelige modemer.

Trin 6

Klik på knappen "Opret forbindelse" for at gemme den nye forbindelse og aktivere iPhone-modemforbindelsen. IPhone udsender en blå glød, når den er tilsluttet som et bundet modem.

Test forbindelsen ved at åbne en webbrowser på Internettet.