iWatch kunne være et tilbehør til iPhone?

En rapport fra Bloomberg synes at tyde på, at den kommende Apple bærbare enhed vil være mere af et iPhone tilbehør end en selvstændig gadget.

Ifølge Bloomberg:

"Apple vil give den nye bærbare et løft ved at parre debut med sit flagskibsprodukt, iPhone. Virksomheden kan også forsøge at klare forventningerne til den nye enhed, hvilket signaliserer at det er mere et tilbehør i stedet for en kategori, der står i sig selv.

I modsætning til, da iPad blev introduceret i 2010, holdt Apple en særlig begivenhed for det pågældende produkt. "

Derudover understøtter rapporten den rygte den 9. september lanceringsdato for den bærbare enhed sammen med nye iPhone-modeller.

"Apple vil introducere en bærbar gadget sammen med nye iPhones den 9. september, en person med kendskab til planerne sagde."

Den "bærbare gadget" betegnes almindeligvis "iWatch" af fans og observatører, men der er ingen indikation af, hvad forsendelsesprodukternavnet vil være. Nuværende rygter siger, at enheden vil have en berøringsskærm, trådløse opladningsfunktioner og forskellige sundhedsfølere som evnen til at detektere brugerens puls.

Apple sendte for nylig udbydelser til den 9. september begivenhed, men som sædvanlig gav de ingen oplysninger om, hvad der vil blive afsløret. Ikke desto mindre er forventningerne, at to nye iPhone 6-modeller vil debutere på datoen, såvel som den såkaldte iWatch-enhed.

Ovenstående billeder er mockups høflighed af 9to5mac