MacBook Pro 8GB RAM Opgradering & Review

I sidste uge skrev jeg en aftale om at få et 8GB RAM opgraderingssæt, prisen var for god til at modstå, og jeg gik videre og købte opgraderingen selv. Her er min anmeldelse og visninger om opgradering af en Mac til 8 GB RAM. Hvis du har ADHD og ikke vil læse alt nedenfor, her er Readers Digest-versionen: Køb en 8GB opgradering, den klipper.

RAM'en jeg fik, var Kingston Apple 8GB Upgrade Kit , det virker på de fleste nye Mac'er, alle de nye MacBook Pro'er, Mac Mini, iMac og MacBook. Jeg forestiller mig, at alle disse maskiner ville se den samme præstationsforøgelse som jeg gjorde. Anyway, jeg sætter 8GB opgraderingen i min base model unibody 2010 MacBook Pro 13 "med en 2, 4 GHz Core 2 Duo CPU, som ellers kommer standard med 4 GB RAM.

Installation er så nemt, det er næppe værd at nævne. Opgradering af RAM i MacBook Pro er et spørgsmål om at fortryde et par skruer i bunden af ​​Mac'en, løfte aluminiumsbeholderen af, fjerne det gamle RAM og springe i den nye hukommelse. Fra start til slut tager det måske højst 10 minutter.

Så nu vil jeg forsøge at besvare nogle almindelige spørgsmål om at have en Mac med 8 GB RAM:

Er MacBook Pro hurtigere med 8 GB RAM?

Ja, det er mærkbart hurtigere, især under tung app brug og systembelastning. Hvorfor? RAM er hurtig, og den virtuelle hukommelse er langsom, med 8 GB RAM er tærsklen til at skifte swap betydeligt højere. Dette er hvad jeg ser nu i Activity Monitor:

Som du kan se, er der ingen "Side outs" (dataoverførsel fra RAM til harddisk). Jeg har masser af apps åbne lige nu, og jeg er ikke engang tæt på at ramme virtuel hukommelse (du kan læse mere om virtuel hukommelse i Mac OS X her). Når som helst du kan undgå at bruge virtuel hukommelse, udfører din Mac hurtigere, da det ikke behøver at få adgang til hukommelsesindholdet fra den langsomt spolende harddisk. Husk, at standard HD-hastigheden i en MacBook Pro er en ret langsom 5400 omdr./min., RAM-hastigheden blæser dette væk.

8GB vs 4GB på MacBook Pro

4GB RAM er en god mængde, men 8GB er bedre. Dagligt har jeg ofte følgende apps åbent på én gang: Photoshop, iTunes, Preview, Terminal, Transmit, Transmission, Text Wrangler, iChat, og her er den rigtige RAM-hog: Safari, Chrome, Firefox, når du har tre web browsere åbner på en gang med et ton faner åbent, vil dit system ofte blive langsomt til en gennemgang (især webudviklere kan relatere her). Hvis du smider i en virtuel maskine, har du længe ramt af smertefulde afmatninger. Årsagen til den afmatning, jeg nævnte tidligere, når Mac OS X er tvunget til at begynde at bytte data fra fysisk hukommelse til 5400 RPM harddisken, føler du træk.

Med 8GB laver jeg det samme arbejde nu, da jeg var tidligere i dag, men tidligere i dag brugte jeg 1, 5 GB swap og nu er der ingen der bruges, forskellen er bemærkelsesværdig - ikke mere strandbolde og stopper. MacBook Pro fungerer simpelthen bedre med 8 GB RAM.

Er opgradering af MacBook Pro til 8 GB RAM det værd?

Ja, især hvis du er en strømbruger. Prisen på en 8GB opgradering er billig nok nu, da gevinsten i systemets ydeevne er det værd. Hvis du bruger et ton af applikationer på én gang, vil du bemærke forskellen. Hvis du finder dig selv slibende i virtuel hukommelse på semi-regular basis, vil du være begejstret for hastighedsforøgelsen. Den gennemsnitlige computerbruger har sandsynligvis ikke brug for 8 GB RAM, men enhver strømbruger eller teknisk medarbejder vil i høj grad nyde den ekstra hukommelse. Hvis du læser nogle få systemindikatorer, kan du finde ud af, om din Mac har brug for en RAM-opgradering, hvis du ikke er sikker på, at det vil gavne dig.

Jeg tror, ​​at det eneste problem med opgradering til 8 GB RAM er, at jeg nu vil lindre den anden ydeevne flaskehals, lagerstyrken 5400 RPM harddisk. Jeg tror, ​​at hvis du virkelig ønsker at presse mest ydeevne, maksimere RAM og derefter opgradere MacBook Pro harddisken er nok den ultimative kombination. Jeg har bestemt mit øje med Seagate Momentus XT 500 SSD Hybrid Drive Nu kombinerer en 7200 RPM standard disk med et mindre SSD-drev til aktive filer og caching. Det er tilsyneladende yderst flammende for prisen (ca. $ 130).

Hvor kan man købe en 8GB opgradering til MacBook Pro

Du kan spare mange penge ved ikke at købe RAM direkte fra Apple, så gå med en tredjepartsleverandør i stedet. Ja det betyder at du skal installere det selv, men hvis du kan bruge en skruetrækker, kan du installere RAM.

Her er linket til det 8GB-sæt, jeg købte fra Buy.com, prisen ser ud til at fluktuere, men det er værd at tjekke ud (jeg har min til en skør lav $ 119, 95 med gratis forsendelse):
8GB (2 × 4 GB) Kingston Apple Kit til 119, 95 dollar med gratis forsendelse på Buy.com

Nøjagtig samme Kingston 8GB kit er til salg på Amazon.com, prisen synes også at fluktuere (lige nu omkring $ 135, stadig meget billig):
8GB (2 × 4 GB) Kingston Apple Kit fra Amazon.com

Mens denne anmeldelse er specifikt om Kingston 8GB kit, har jeg brugt andre mærker tidligere, og så længe du får RAM fra en kvalitetsleverandør, skal du være i orden. Kingston kit fra Amazon synes at konkurrere i pris tæt sammen med denne vigtige opgradering også:
Kæmpe 8GB Upgrade Kit (4GBx2) fra Amazon

Bortset fra lejlighedsvis gode tilbud på Buy.com, ville jeg købe RAM fra Amazon da det er så nemt at sammenligne forskellige mærker og deres priser synes at være de mest konkurrencedygtige på en konsistent basis. Bare vær sikker på at du får det rigtige modul til din Mac.

Jeg tror, ​​at bundlinjen er dette; Mac OS X kan lide at bruge RAM, jo mere du giver det, desto bedre udfører det under stress. 8 GB RAM er nok en af ​​de mest omkostningseffektive opgraderinger til en MacBook Pro, som du kan få.