Sådan tilslutter du din XBox-controller til din computer

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360-controllersoftware

  • Xbox 360 trådløs spilmodtager

  • Windows XP SP2 eller nyere

De fleste pc-spillere er nødt til at nøjes med deres tastatur og mus for at spille spil på deres computer. Xbox 360-ejere kan dog forbinde deres kablede eller trådløse Xbox 360-controller direkte til deres computer for at spille ethvert spil, der giver dig mulighed for at konfigurere kontrolindstillingerne til en gamepad. Opsætningen er enkel og tager kun et par minutter. Husk, at dette kun fungerer med de trådløse Xbox 360-controllere.

Kablet controller

Download og installer den nødvendige software til at køre controlleren (link i ressourcer). Vælg "Controller" under afsnit 1 og "Xbox 360 Controller til Windows" under sektion to, og vælg dit operativsystem og sprog til sektion tre og fire. Klik på "Gå" og linket på den følgende side for at starte overførslen. Åbn filen, og følg instruktionerne for at installere softwaren.

Indsæt controllerens USB-kabel i en hvilken som helst af din computers USB-porte. Din computer læser forbindelsen automatisk.

Kontroller, at controlleren er tilsluttet og fungerer korrekt ved at klikke på "Start" -knappen på skrivebordet, skrive "joy.cpl" og trykke på "Enter" -tasten. Vælg derefter Xbox 360-controlleren, og klik på "Egenskaber". Din computer viser din controllers funktionalitet, når du trykker på knapperne og flytter begge analoge pinde.

Trådløs controller

Download og installer den nødvendige software til at køre controlleren (link i ressourcer). Vælg "Controller" under afsnit 1 og "Xbox 360 Wireless Controller til Windows" under sektion to, og vælg dit operativsystem og sprog til sektion tre og fire. Klik på "Gå" og linket på den følgende side for at starte overførslen. Åbn filen, og følg instruktionerne for at installere softwaren.

Indsæt den trådløse Xbox 360-modtager i en af ​​din computers USB-porte. Denne vare skal købes separat.

Tryk på tilslutningsknappen på den trådløse Xbox 360-modtager. Tryk derefter på tilslutningsknappen på din trådløse Xbox 360-controller (findes i nærheden af ​​opladningsporten øverst på controlleren).

Tips

Hvis du bemærker problemer med din trådløse Xbox 360-controller, kan du prøve at genoplade enheden eller udskifte batterierne.

Opsætning af en controller er unik for hvert spil. Læs spillets brugervejledning for specifikke detaljer om ændring af kontrolskemaet.