Sådan bruges en router til at gøre en printer til en trådløs printer

En måde at give trådløs udskrivningsfunktion på et netværk er at forbinde den til en computer på det trådløse netværk og dele printerressourcen. Ulempen ved denne tilgang er, at computeren med den tilsluttede printer skal forblive tændt for at printeren skal være tilgængelig. Heldigvis kan du købe en trådløs router med en indbygget USB-port og tilslutte en printer til den trådløse router for at give trådløs adgang til printeren, hvilket i det væsentlige omdanner din printer til en trådløs printer.

Trin 1

Få en trådløs router med en USB-indgang til tilslutning af en printer eller ekstern harddisk.

Trin 2

Sluk dit kabel eller DSL-modem. Brug et Ethernet-kabel til at forbinde "WAN" -porten på routeren til kablet eller DSL-modemet. Tænd modemet og tænd derefter routeren. Juster de andre routerindstillinger som f.eks. Sikkerhed, og test, at du kan få adgang til internettet fra en computer via den trådløse forbindelse.

Tilslut printeren til USB-indgangsporten på den trådløse router. Få adgang til routerens installationsindstillinger for at dele printeren på dit netværk. Test, at du kan udskrive til printeren fra en pc, der er tilsluttet dit trådløse netværk.