Hvordan man tegner mode med computeren

Computersoftwareprogrammer til modeillustration og beklædningsdesign er tilgængelige på grundlæggende niveauer for begyndere og også i mere avanceret software til den seriøse eller erfarne syerske og designer.

For tøjdesignere, der vil arbejde sammen med andre fagfolk, hjælper modedesignsoftware dig med at forbedre kvaliteten af ​​dit mønster eller skitse. Du kan ændre dine tegninger og tilføje detaljer uden blyant eller viskelæder. Når du er tilfreds med designet, kan det gemmes som en fil og sendes til producenten, udgiveren eller udskrives til eget brug.

Trin 1

Hvordan man tegner mode med computeren

Computerarts websted tilbyder en tutorial om modeillustration og hvordan man arbejder med en fotoredigerer. Proceduren og trinene skal svare til at bruge de fleste fotoredigeringssoftware. Tegn din modeillustration ved hjælp af sort eller blyantteknikker. Scan din originale illustration til en computer. Du kan nu bruge et fotoredigeringsprogram til at rense din skitse og fjerne alt pletter og mærker.

Trin 2

Hvordan man tegner mode med computeren

Forbedr de hvide områder på din skitse med værktøjet "niveauer" eller "variationer". Fås i de fleste fotoredigerere, dette værktøj giver dig mulighed for at vælge en lysere eller mørkere version af dit billede. Brug dette værktøj til at justere dit billede og gøre det hvide lysere. Sørg for, at du har scannet din skitse til den rette DPI (prikker pr. Tomme) til reproduktion. Din udgiver kan rådgive dig om den krævede udskriftskvalitet, men 300 DPI er standarden.

Trin 3

Tilføjelse af farve til din skitse er det næste trin. Computerarts foreslår at oprette et nyt lag og udfylde det med en valgt farve fra redaktørens palet. Vælg din nye farve ved hjælp af et "pipette" -værktøj, et almindeligt navn i flere redaktører, og slip det i din baggrund ved hjælp af en "malingsspand" eller et lignende værktøj. Farven vil være gennemskinnelig, så din illustration kan vises i baggrunden.

Trin 4

Fyld objekterne på din tegning med farve, der begynder med den centrale figur. Vælg hovedpersonen eller objektet, og slå sorte til hvide og hvide til sorte ved at bruge en af ​​programmets rullemenuer og vælge inverteringsindstillingen.

Igen skal du vælge en farve med "pipette" og udfylde figuren ved hjælp af "malingsspand" -værktøjet.

Dette trin tilføjer dybde til en illustration.

Endelig skab yderligere interesse for din skitse ved at tilføje designelementer som bogstaver, andre baggrundsbilleder, makeup på mennesker og højdepunkter på tøj og figurer. Anden computersoftware, der er tilgængelig til designprojekter, viser dit tøj på en 3D-figur, som du kan rotere. Lav et mønster ved hjælp af software som BrowZWear's 3-D V-Stitcher til specifikke mål og send det sammen med din illustration til producenten, eller udskriv det for at fremstille tøjet selv.