Sådan sendes en fax ved hjælp af en scanner

Ikke at have en faxmaskine forhindrer dig ikke i at sende en fax. Selvom noget udstyr eller software er nødvendigt, kan det ske ved hjælp af en scanner til at sende en fax. Hver softwareproducent af faxsoftware har lidt forskellige trin.

Scan det dokument, du vil faxe, ved hjælp af scanneren. Afhængigt af hvordan din scanner er tilsluttet, sendes det scannede billede til din computer, e-mail en delt netværksmappe.

Hent det scannede billede. Når du har billedet, skal du gennemse det for at sikre, at det er klart, lige og indeholder alle de sider, du forventer.

Send billedet til din faxserver eller send det ved hjælp af faxsoftwaren på din computer. Afhængigt af din faxserver eller faxserver, vil du sandsynligvis gå til "File" og derefter "Print". Dette åbner en dialogboks, der indeholder dine indlæste printer- og faxdrivere.

Vælg den faxserver eller software, du vil bruge. Enten giver en faxserver eller faxsoftware dig mulighed for at sende dit billede til en ønsket faxmaskine.

Indtast faxnummeret, og vælg enten "Send" eller "Udskriv". Dette trin afslutter processen og faxer dit scannede dokument ud til det faxnummer, du indtastede. Når dialogboksen er væk, er din fax sendt.