Besøg webadressens webadresser hurtigere i iOS Safari med Indsæt og gå

Safari i iOS indeholder en god evne til at registrere, hvornår en webadresse kopieres til iPhone eller iPad-udklipsholderen, og giver dig mulighed for hurtigt at "Indsæt og gå" til dette website-link med en enkelt handling. Funktionen Indsæt og gå i iOS Safari fungerer stort set på samme måde som en lignende funktion på Mac, bortset fra selvfølgelig er handlingen med at kopiere og indsætte i iOS anderledes.


Vi diskuterede for nylig dette til Safari på Mac, men nogle brugere var interesserede i at høre, at samme Paste and Go-evne eksisterer på iPhone og iPad. Så hvis du f.eks. Har webadressen "http://osxdaily.com" gemt i udklipsholderen, kan du bruge Indsæt og gå til at indlæse denne webadresse med det samme i Safari.

I væsentlig grad Indsæt og gå lader dig bruge et website-link, der allerede er kopieret til udklipsholderen, og så hoppe straks til at indlæse webstedet i Safari og fremskynde indlæsningen af ​​målwebsiden. Med Paste og Go vælger du den mulighed, og hjemmesiden lægges i stedet for at indsætte linket og derefter trykke Go manuelt for at indlæse målwebsiden. Det er simpelt, men det fremskynder tingene og er virkelig ret flot, hvis du bruger meget tid på at kopiere og indsætte webadresser på iPhone eller iPad.

Brug Indsæt og gå i Safari, for at iOS kan besøge webadresser hurtigere

  1. Kopier en hjemmeside-URL til udklipsholderen på en iPhone eller iPad, eller få en URL kopieret til udklipsholderen via Universal Udklipsholder
  2. Åbn Safari i iOS
  3. Tryk og hold på adresselinjen, når den lille pop op-menu vises, vælg "Indsæt og gå" for øjeblikkeligt at besøge webadressens webadresse, der er gemt i klippebordet

Websiden vil forsøge at indlæse med det samme uden at skulle indsætte, og derefter vælge at gå. Så i stedet for to handlinger er det en simpel hurtig handling.

Det er ikke ligefrem en revolutionerende funktion, men det gør det hurtigere for surfing på en iPhone, iPad eller i Safari for Mac med "Paste and Go" -support, især for os, der regelmæssigt bruger Universal Udklipsholder mellem iOS og Mac OS eller mellem andre delte iCloud-enheder.